Lähihoitaja ikäihmisten pariin, Valkeakoski

Osa-aikainen

Valkeakoski

Haku päättyy 26.6.2022

Haluaisitko olla toteuttamassa ikäihmisten laadukasta ja turvallista arkea yhdessä mukavan työporukan kanssa? Toivoisitko löytäväsi joustavan työn, jossa työnteko on hauskaa ja päivät kuluvat hyvässä, lämminhenkisessä seurassa? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lue tämä loppuun!

Haemme nyt asiakaskohteeseemme Valkeakoskelle lähihoitajaa sijaisuuteen. Kesäkuusta alkaen tarpeita on ainakin osa-aikaisesti ja elokuusta lähtien myös kokoaikaisesti sinun toiveitasi kuunnellen. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on ikäihmisille ja muistisairaille suunnattu hoivakoti. Asiakaskunta koostuu ikäihmisistä, joille tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa. Osalla asukkaista on muistisairauksia. Hoivayksikössä on yhteensä neljä 15 asukkaan ryhmäkotia.

Työ pitää sisällään arjen askareissa tukemista, perushoidollisia tehtäviä, seuranpitoa sekä lääkehoitoa. Tarjoat asukkaille tukea ja huolenpitoa heidän jokapäiväisen elämänsä hallinnassa. Samalla vastaat arjen mielekkyydestä sekä virikkeiden tarjonnasta. Työtä tehdään yhdessä muun tiimin kanssa. Kyseessä on 3-vuorotyö koko viikon akselilla ma-su, mutta saat itse vaikuttaa työvuoroihisi.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Myös voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa tässä tehtävässä! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta kiinnostunut ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Toivomme sinun tekevän tätä arvokasta työtä suurella sydämellä! Myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat (min. 120 osp suoritettuna) huomioidaan haussa.

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi, ja haluamme maksaa sinulle kilpailukykyistä palkkaa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 040 621 4660. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus