Lähihoitaja ikäihmisten pariin, Tuusula

Kokoaikainen

Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Haluaisitko juuri sinä olla kehittämässä ja toteuttamassa ikäihmisten laadukasta ja turvallista arkea? Toivoisitko löytäväsi vakituisen työn tai vaihtoehtoisesti joustavan sijaisuuden, jossa työnteko on hauskaa ja päivät kuluvat hyvässä, ammattitaitoisessa seurassa? Jos tämä kuulostaa sinunkin mielestäsi mukavalta, suosittelen ehdottomasti lukemaan tämän loppuun!

Haemme nyt asiakaskohteellemme Tuusulaan lähihoitajaa joko esim. 2-6kk sijaisuuteen tai vakituiseen työhön.

Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi vain kesätyö, niin sekin on mahdollista!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on yksityinen ikäihmisille suunnattu hoivakoti. Asiakaskunta koostuu muistisairaista ja liikuntarajoitteisista ikäihmisistä, joille tarjotaan ympärivuorokautista ja lämminhenkistä hoivaa kodikkaassa ympäristössä. Hoivakodissa asuinsijaa on 26 asukkaalle ja tilat sijaitsevat viihtyisällä kulttuurihistoriallisesti merkittävällä alueella. Työpaikka on savuton. 

Työ pitää sisällään arjen askareissa tukemista, perushoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa. Pääset suorittamaan lääkeluvat työkohteessa kuntoon, jos ne ovat esimerkiksi vanhentuneet. Tarjoat asukkaille tukea ja huolenpitoa heidän jokapäiväisen elämänsä hallinnassa. Samalla vastaat arjen mielekkyydestä sekä virikkeiden tarjonnasta. Työskentelet yhdessä muun tiimin kanssa ja työ pitää sisällään myös yhteydenpitoa omaisiin. Kyseessä on 2-vuorotyö koko viikon akselilla, mutta saat itse vaikuttaa työvuoroihisi.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Myös lääkeluvat ovat plussaa tässä tehtävässä, mutta eivät kuitenkaan aivan pakolliset, sillä pääset tarvittaessa suorittamaan luvat työn aloituksen yhteydessä kuntoon. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta kiinnostunut ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Toivomme sinun tekevän tätä arvokasta työtä suurella sydämellä! Myös loppuvaiheen lähihoitaja-opiskelijat (min. 120 osp suoritettuna) huomioidaan haussa.

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Tässä kohteessa on mahtava vakituinen, nuorekas työporukka, ja hyvästä hoitajavahvuudesta pidetään tiukasti kiinni. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Työllistyt tapauskohtaisesti ja toiveisiisi perustuen joko MediPowerin kautta, tai suoraan asiakaskohteemme kirjoille. MediPowerin kautta palkkaus on sovittavissa, työkohteeseen suoraan työllistyvillä on myös aina tes-palkkausta korkeampi palkka, sillä työkohde maksaa reilua henkilökohtaista lisää kuukausipalkkaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon ja nopean pikahakemuksen sivuillamme jo tänään. Sinun tulee jättää halutessasi vain nimesi ja yhteystietosi! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus