Lähihoitaja ikäihmisten pariin Pikku-Huopalahteen

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme nyt Helsingin Pikku-Huopalahteen hyvien yhteyksien varrelle lähihoitajaa pitkään sijaisuuteen työskentelemään muistisairaiden ikäihmisten parissa. Sijaisuuden kesto tulisi olla mieluiten vähintään 4-6kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen sopimukseen.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Helsingissä sijaitseva Miina Sillanpään säätiöön kuuluva palvelukeskus, jossa tarjotaan ikäihmisille monipuolisesti asumispalveluita virkistyslomista ja hyvinkin itsenäisestä asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan ja esimerkiksi kuntoutukseen.
Työllistyessäsi tähän kohteeseen työskentelet pääasiassa ryhmäkodissa, joten pääsetkin tutustumaan asukkaisiin nopeasti. Kummassakin ryhmäkodissa on 16 asukasta. Asukkaita autetaan yksilöllisten tarpeiden mukaan heidän arjessaan ja työnkuvaan kuuluukin mm. hygieniassa, lääkehoidossa, ravitsemisessa ja muissa arjen askareissa avustaminen. Lisäksi viriketoiminnan suunnittelu ja siinä avustaminen ovat osa työnkuvaa. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä ma-su, sinun omien toiveidesi mukaan. Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta muistisairaiden ikäihmisten hoidosta, sekä rauhallinen ja empaattinen ote työhön.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa pitkäaikaisen sijaisuuden viihtyisässä palvelukeskuksessa, johon on erinomaiset yhteydet ja autolliselle autopaikka tarjolla. Hyvä työporukka, mukavat esimiehet ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat merkityksellisen ja nopeasti kuluvan työviikon. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja tarjoamme sinulle työstäsi hyvän korvauksen! Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on myös työsuhteesi ajan tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikan pikaisesti sopivan hoitajan löydyttyä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino 

vilma.heino@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus