Lähihoitaja ikäihmisten pariin, Haaga Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 2.4.2023

Lähihoitaja! Innostaisiko uudet tuulet työrintamalla? Onko ikäihmisten parissa työskentely lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt valmistunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Haagaan. Työn aloitus on joustavasti sovittavissa, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian.

Työnkuvaus:

Päivittäisiin lähihoitajan työtehtäviisi kuuluu pääasiassa perushoitotyö sisältäen muun muassa pesut ja syötöt, lääkehoidon tehtävät, sekä ajanvietto ja erilainen viriketoiminta asukkaiden kanssa. Yksikkö johon työllistyt tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista muistisairaille ikäihmisille. Asuminen on ryhmäkotimallista, ja ryhmäkoti käsittää 16 paikkaa. 

Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde, jossa työajat sijoittuvat pääasiassa aamuihin ja iltoihin (2-vuorotyö) koko viikon akselille ma-su. Yövuoroja on vain erikseen sovittaessa. Töiden aloitus toteutetaan joustavasti molempien osapuolten tarpeet huomioiden. Toivomme kuitenkin, että voisit aloittaa mahdollisimman pian!

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja, jolta löytyy Valviran nimikesuojaus. Jos sinulla ei ole lääkelupia, pääset suorittamaan ne työn aloituksen yhteydessä. Lääkehoito kuuluu työhön, joten lupien suorittaminen on pakollista.

Hyvä suomen kielen osaaminen on tässä työkohteessa tärkeää. Toivomme kiinnostusta ikäihmisten parissa tehtävään työhön, ja aiempi kokemus muistisairaiden parista katsotaan eduksi. Yleisesti ottaen kyky tarttua reippaasti työhön ja positiivinen asenne ovat kuitenkin tärkeimmät seikat!

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle turvallisen, vakituisen työn viihtyisässä yksikössä. Hyvä työporukka ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat sinulle mukavan ja merkityksellisen työviikon!

Työsopimus solmitaan suoraan asiakasorganisaatiomme kanssa. Työnantajana asiakaskohteemme tarjoaa sinulle hyvät henkilöstöedut työsuhteen alusta alkaen, sisältäen mm. kulttuurisetelit, vuosittaisen vaatekorvauksen, kuukausilippu-edun julkisilla kulkuun, bonukset kerran vuodessa, sekä hyvän kuntosalin ja hierovan tuolin käyttöösi.

Saat aloittaessasi kattavan perehdytyksen. Sinulle tarjotaan tukea työhösi, ja kaikki tarvittavat lisäkoulutukset kuten lääkeluvat, hygieniapassi, ensiapukoulutus ynnä muut järjestetään sinulle. Tehtävän palkkaluokka on valmistuneelle lähihoitajalle yksityisen sosiaalipalvelualan tes mukainen G21.

Hakuprosessi:

Rekrytointia hoitaa MediPower. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän helpon pikahakemuksen MediPowerin sivujen kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus