Lähihoitaja ikäihmisten hoivakotiin Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 23.1.2022

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneille lähihoitajille olisi nyt tarjolla joustavia työmahdollisuuksia! Haemme nyt Helsingin Ruskeasuolla hyvien yhteyksien varrella sijaitsevalle hoivakodille lähihoitajaa. Sinun on mahdollista työllistyä tähän kohteeseen vakituisesti tai määräaikaisesti esimerkiksi muutaman kuukauden sijaisuuteen – päätä itse!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on ikäihmisille ja muistisairaille suunnattu hoivakoti, jossa asustaa yhteensä noin 40 ikäihmistä. Hoivakodissa panostetaan aktiiviseen arkeen ja kaikessa arjen toiminnassa on kuntouttava ote. Tämä hoivakoti on erittäin pidetty niin MediPowerin hoitajien, kuin kohteen omilla kirjoilla olevien hoitajien keskuudessa. Tyytyväisyyskyselyissä arvosana on ollut koko hoivakodin toiminnan ajan aina yli 4 asteikolla 4/5. 

Lähihoitajan työhön kuuluu hoivakodin ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu hoitajan työnkuvaan. Töitä tehdään yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Muiden lähihoitajien ja sairaanhoitajien lisäksi kohteessa on töissä mm. vapaa-ajan ohjaaja, geronomi ja fysioterapeutti.

Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla. Voit esittää toiveita työajoista ja lisäksi sinulla on myös mahdollisuus osa-aikaiseen työhön, jos se sopii sinulle paremmin kuin täysituntinen työ.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitajaopiskelija! On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan myös eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut ikäihmisten parista tehtävästä työstä. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja saat työhön hyvän perehdytyksen. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn hyvien yhteyksien päässä sijaitsevassa, modernissa ja iloisessa hoivakodissa. Tässä tehtävässä pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi ikäihmisten parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen mukava esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulla kilpailukykyisen palkkauksen (sopimuksen mukaan) sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ota meihin siis rohkeasti yhteys pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus