Lähihoitaja, hoiva-avustaja tai oppisopimusopisk.

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 11.12.2022

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostunut hoitaja tai alan oppisopimusopiskelija – Haluaisitko tukea ikäihmisten arkea kodinomaisessa ympäristössä? Miltä kuulostaisi terassikahvit asumisyksikön vehreällä pihalla, yhteiset ruokailut tupakeittiössä ja lämminhenkinen yhdessäolo?

Haemme nyt kahteen Järvenpäässä sijaitseviin ikäihmisten hoivakoteihin lähihoitajaa, hoiva-avustajaa tai lähihoidon oppisopimusopiskelijaa! Yksiköt ovat hyvien yhteyksien päässä. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Haemme tekijöitä kahteen eri yksikköön. Työkohteet ovat samankaltaisia, ikäihmisille suunnattuja asumispalveluyksiköitä. Toinen kohteista on pienehkö asumisyksikkö, joka tarjoaa lämminhenkiset ja kotoisat tilat 15 asukkaalle. Toinen taas hieman isompi, 26-paikkainen moderni, hieman uudempi yksikkö. Asiakaskunta koostuu yksiköissä ikäihmisistä, jotka kaipaavat arkitukea ja toimintakyvyn ylläpitoa. Hoivakotien tilat ovat yhteisölliset. Hoiva-arjessa päästään nauttimaan myös viihtyisien ja suojaisien sisä-/takapihojen tarjoamista mahdollisuuksista.

Lähihoitajana tai hoiva-avustajana pääset tekemään monipuolista työtä joustavassa työyhteisössä, jossa uudet tekijät perehdytetään tiimin tuella hyvin uusiin tehtäviin! Työhön kuuluu pääasiassa perushoidollisia ja ohjauksellisia tehtäviä, lääkehoitoa, omaisyhteistyötä ja kirjaamista. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä koko viikon akselilla (aamut ja illat), sillä yksikössä on vakituiset yöhoitajat. Huom: Hoiva-avustajan työhön ei kuulu lääkehoitoa.

Toivomme:

Työntekijältä edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Voit olla myös hoiva-avustaja tai lähihoidon oppisopimusopiskelija. Hoiva-avustajalla täytyy olla koko hoiva-avustajan koulutus suoritettuna. Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Lääkeluvat on mahdollista suorittaa kohteessa työllistymisen yhteydessä. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan näissä työkohteissa. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua ja tukea. Työllistyt työkohteeseen aluksi meidän MediPowerin kautta, jolloin me olemme työnantajasi ja palkanmaksajasi. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus on lähihoitajille yksityisen sosiaalipalvelualan tes mukainen G21, hoiva-avustajalle G18, ja lähihoidon oppisopimusopiskelijalle suoritettuihin osaamispisteihin perustuen -5 tai -10 prosenttia G21 palkkauksesta. Meillä MediPowerilla sinut ottaa vastaan innostunut ja huolehtiva tiimi, joka hoitaa rekrytointiprosessin sujuvasti ja on nopeasti sekä joustavasti tavoitettavissasi ja apunasi koko työsuhteesi ajan!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä paikasta, niin jätäthän helpon pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Voit kertoa hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut ensisijaisesti tietystä yksiköstä. Paikat täytetään heti soveltuvien tekijöiden löydyttyä! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus