Lähihoitaja hengityshalvaustiimiin, Kalasatama

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 29.5.2022

Haluaisitko päästä tekemään rauhallista työtä arvostetussa tiimissä ja yhdessä tietyssä kohteessa? Tässä roolissa pääset syventymään yhteen hoitosuhteeseen, jota tuet omalla arkityölläsi merkittävästi. Haemme nyt asiakkaallemme Kalasatamaan lähihoitajaa,  sairaanhoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa 3- tai 2-vuorotyöhön hengityshalvaustiimiin. Kyseessä on sijaisuus (2-6kk), jonka kestosta voidaan neuvotella joustavasti sinun toiveidesi mukaan! Saat myös itse päättää, haluatko osa-aikaisen vai kokoaikaisen työsuhteen. Myös keikkatyö hengityshalvaustiimissä on mahdollista.

Työn ja kohteen kuvaus:

Hengityshalvaustiimissä työ tapahtuu asiakkaan kotona. Hengityshalvauspotilas tarvitsee ympärivuorokautista hengitystukihoitoa ja hoitajan tehtäviin kuuluukin mm. hengityslaitteen ja hengityksen toimivuuden seurantaa.

Lisäksi lääkehoito sekä yleinen avustaminen ja tuki asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja askareissa kuuluu työhön. Pääsetkin edistämään työlläsi asiakkaan toimintakyvyn tukemista ja hänen parasta mahdollista arkea ja elämää! Työ tapahtuu yhden asiakkaan kotona Kalasatamassa, joten pääset tutustumaan häneen hyvin ja voitte yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella työtahtia.

Asiakas tarvitsee ympärivuorokautista tukea, joten toivomme, että olisit kiinnostunut työskentelemään ma-su -akselilla 3-vuorotyössä tai 2-vuorotyössä. Mikäli sinulle kuitenkin sopii vain tietyt päivät tai vuorokaudenajat, on sekin mahdollisesti sovittavissa!

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto Valviran nimikelaillistuksella, mikäli olet opiskelija tulisi sinulla olla 2/3 opinnoista suoritettuna. Voimassa olevat LOVe- (tai muut vastaavat) lääkeluvat ovat pakolliset tehtävää varten. Kokemus hengityshalvauspotilaan hoidosta ei ole välttämätöntä. Jokainen työntekijä perehdytetään kunnolla työhön ja tukenasi on esimiehesi sekä muu hengityshalvaustiimi. Toivomme, että olet reipas, iloisen asenteen omaava henkilö! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

MediPower tarjoaa:

Työllistyt sijaisuuteen ainakin aluksi meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle erittäin kilpailukykyisen palkkauksen sekä koko HR-tiimimme aktiivisen tuen koko työsuhteesi ajan. Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja kartuttaa arvostettua hengityshalvauskokemusta. Työssä pääset myös työskentelemään rauhassa ja tutustumaan asiakkaaseen hyvin, kun työskentely tapahtuu vain yhden asiakkaan kanssa ja hänen kotonaan. Pääset lisäksi vaikuttamaan omiin työaikoihisi sekä työtahtiisi ylipäätään. Valmistuneille hoitajille peruspalkkaus kokemuksen mukaan 16-18€/h (päälle lomakorvaus ja tes mukaiset vuorolisät).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytäthän pikahakemuksen sivuillamme ja olemme sinuun yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme etähaastattelut jo hakuajalla.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus