Lähihoitaja hengityshalvaustiimiin, Ii

Kokoaikainen

Ii

Haku päättyy 16.10.2022

Haluaisitko päästä tekemään rauhallista työtä arvostetussa tiimissä ja yhdessä tietyssä kohteessa? Haemme nyt asiakkaallemme Iihin lähihoitajia hengityshalvaustiimiin keikkatöihin! Asiakas tarvitsee ympärivuorokautista tukea, joten vuoroja on tarjolla ma-su -akselilla ympäri vuorokauden. 

Hengityshalvaustiimissä lähihoitajan työ tapahtuu potilaan/asiakkaan kotona, joka sijaitsee tässä tapauksessa Iissä. Hengityshalvauspotilas tarvitsee ympärivuorokautista hengitystukihoitoa ja lähihoitajan tehtäviin kuuluukin mm. hengityslaitteen ja hengityksen toimivuuden seurantaa.

Lisäksi lääkehoito sekä yleinen avustaminen ja tuki asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja askareissa kuuluu työhön. Pääsetkin edistämään työlläsi asiakkaan toimintakyvyn tukemista ja hänen parasta mahdollista arkea ja elämää! Työ tapahtuu yhden asiakkaan kotona, joten pääset tutustumaan häneen hyvin ja voitte yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella työtahtia.

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tutkinto ja Valviran nimikelaillistus. Voimassa olevat LOVe- (tai muut vastaavat) lääkeluvat katsotaan eduksi. Kokemus hengityshalvauspotilaan hoidosta ei ole välttämätöntä. Jokainen työntekijä perehdytetään kunnolla työhön ja tukenasi on esimiehesi sekä muu hengityshalvaustiimi. Toivomme, että olet reipas, iloisen asenteen omaava hoitaja!

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkkaus on sopimuksen mukaan. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä joustavasti, juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. MediPowerin HR-tiimin saat kiinni joka arkipäivä nopeasti ja näppärästi ja myös viikonloppuisin sinua auttaa MediPowerin oma päivystys! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä helppo pikahakemus sivuillamme, ja olemme sinuun yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme etähaastattelut jo hakuajalla!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

vilma.heino@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus