Lähihoitaja hengityshalvaustiimiin, Ii

Kokoaikainen

Ii

Haku päättyy 29.5.2022

Haluaisitko päästä tekemään rauhallista työtä arvostetussa tiimissä ja yhdessä tietyssä kohteessa? Haemme nyt asiakkaallemme Iihin lähihoitajia hengityshalvaustiimiin 3- tai 2-vuorotyöhön. Kyseessä on sijaisuus, jonka kestosta voidaan neuvotella joustavasti sinun toiveidesi mukaan. Voit työskennellä sijaisena esim. 2-6kk ajan ja myös työajat ovat sovittavissa! Myös kesätyö tiimissä onnistuu!

Työn ja kohteen kuvaus:

Hengityshalvaustiimissä lähihoitajan työ tapahtuu potilaan/asiakkaan kotona, joka sijaitsee tässä tapauksessa Iissä. Hengityshalvauspotilas tarvitsee ympärivuorokautista hengitystukihoitoa ja lähihoitajan tehtäviin kuuluukin mm. hengityslaitteen ja hengityksen toimivuuden seurantaa.

Lisäksi lääkehoito sekä yleinen avustaminen ja tuki asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja askareissa kuuluu työhön. Pääsetkin edistämään työlläsi asiakkaan toimintakyvyn tukemista ja hänen parasta mahdollista arkea ja elämää! Työ tapahtuu yhden asiakkaan kotona, joten pääset tutustumaan häneen hyvin ja voitte yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella työtahtia.

Asiakas tarvitsee ympärivuorokautista tukea, joten toivomme, että olisit kiinnostunut työskentelemään ma-su -akselilla 3-vuorotyössä tai 2-vuorotyössä. Mikäli sinulle kuitenkin sopii vain tietyt päivät tai vuorokaudenajat, on sekin mahdollisesti sovittavissa!

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tutkinto ja Valviran nimikelaillistus. Voimassa olevat LOVe- (tai muut vastaavat) lääkeluvat katsotaan eduksi. Kokemus hengityshalvauspotilaan hoidosta ei ole välttämätöntä. Jokainen työntekijä perehdytetään kunnolla työhön ja tukenasi on esimiehesi sekä muu hengityshalvaustiimi. Toivomme, että olet reipas, iloisen asenteen omaava hoitaja!

MediPower tarjoaa:

Työllistyt sijaisuuteen ainakin aluksi meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä koko HR-tiimimme aktiivisen tuen koko työsuhteesi ajan. Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja kartuttaa arvostettua hengityshalvauskokemusta. Työssä pääset myös työskentelemään rauhassa ja tutustumaan asiakkaaseen hyvin, kun työskentely tapahtuu vain yhden asiakkaan kanssa ja hänen kotonaan. Pääset lisäksi vaikuttamaan omiin työaikoihisi sekä työtahtiisi ylipäätään.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä helppo pikahakemus sivuillamme, ja olemme sinuun yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme etähaastattelut jo hakuajalla!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

vilma.heino@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus