Lähihoitaja erityisasumispalveluun, Lohja

Kokoaikainen

Lohja

Haku päättyy 5.2.2023

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva hoitoalan ammattilainen? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin luepa tämä ilmoitus loppuun asti! Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta!

Haemme nyt kahta lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin asumispalveluyksikköön, joka on suunniteltu autismin kirjolla oleville, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Yksikkö sijaitsee Lohjalla.

Työnkuvaus:

Työkohde on Lohjalla sijaitseva erityisasumispalveluja tarjoava yksikkö. 14-paikkainen kohde tarjoaa nuorille asukkailleen virikkeellistä tehostettua palveluasumista ja työnkuvasi onkin tässä kohteessa enemmän ohjauksellinen kuin hoidollinen. Tässä kohteessa unelmoidaan ja eletään oman näköistä elämää! Kohde on valmistunut vuonna 2021 syksyllä, joten puitteet työntekoon ovat modernit ja erinomaiset. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen 2-vuorotyö.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan koulutusta ja Valviran nimikelaillistusta. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta voit myös suorittaa ne kohteessa aloituksen yhteydessä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, mutta tärkeintä on reipas ja iloinen, sekä utelias ja ennakkoluuloton asenne työtä kohtaan. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset päivittäin toteuttamaan hyvää ja laadukasta arkea. Retkeily, ulkoilu, mökkeily ja muut ihanat aktiviteetit ovat suuri osa tätä työtä, joten työn lomassa pääset nauttimaan myös mitä mahtavimmista hetkistä luonnon helmassa tai vaikkapa erilaisia kulttuuritapahtumia katsellen. Halutessasi saat keksiä ja ideoida kohteen asukkaille erilaisia aktiviteetteja.

Tässä kohteessa hoitajia koulutetaan jatkuvasti. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen sekä koko työsuhteen ajan seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat. Hoitajamitoitus on tässä kohteessa kunnossa ja työtä tehdään pääasiassa pareittain. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille, ja saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut kuten laajan työterveyshuollon, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä ePassin kulttuuri-liikunta- ja hyvinvointiedun. 

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan G20 luokan mukainen, ja lisäksi tarjolla on 102e/kk saatavuuslisä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään (sinun tulee jättää vain nimesi ja yhteystietosi)! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus