Lähihoitaja erityisasumispalveluihin, Hämeenlinna

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 25.2.2024

Etsimme positiivista ja aktiivista hoitoalan ammattilaista! Jos olet valmis tarjoamaan apuasi ja tukeasi niitä eniten tarvitseville, jatka lukemista – saatat pian löytää itsesi uudesta ja innostavasta työympäristöstä.

Haemme nyt lähihoitajia erilaisiin työsuhteisiin kehitysvammaisten, autistien sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkotiin. Tässä tehtävässä voit työskennellä joko vakituisesti tai määräaikaisena sijaisena, joten voit valita työsuhteen, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi. Etsimme juuri sinua, jolla on innokas asenne ja halu tehdä merkityksellistä työtä!

Työnkuvaus:

Työkohde sijaitsee Hämeenlinnassa ja se on erityisasumispalveluja tarjoava yksikkö. Tässä 13-paikkaisessa kohteessa asukkaat saavat nauttia virikkeellisestä ja tehostetusta palveluasumisesta, joka antaa jokaiselle mahdollisuuden unelmoida ja elää omaa, ainutlaatuista elämäänsä. Yksikkö on suhteellisen uusi, mikä tarkoittaa erinomaisia työskentelyolosuhteita. Työvuorot ovat pääasiassa 2-vuorotyötä, mutta voit esittää omia toiveitasi työaikojen suhteen, jos haluat. Tässä kohteessa pääset päivittäin toteuttamaan hyvää ja laadukasta arkea. Retkeily, ulkoilu, mökkeily ja muut ihanat aktiviteetit ovat suuri osa tätä työtä, joten työn lomassa pääset nauttimaan myös mitä mahtavimmista hetkistä luonnon helmassa tai vaikkapa erilaisia kulttuuritapahtumia katsellen. Halutessasi saat keksiä ja ideoida kohteen asukkaille erilaisia aktiviteetteja.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan koulutusta ja Valviran nimikesuojaa. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta voit myös suorittaa ne kohteessa aloituksen yhteydessä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, mutta tärkeintä on reipas ja iloinen asenne työtä kohtaan. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa hoitajia koulutetaan jatkuvasti. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen sekä koko työsuhteen ajan seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat. Hoitajamitoitus on tässä kohteessa kunnossa ja työtä tehdään pääasiassa pareittain. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille, ja saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut kuten laajan työterveyshuollon, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä ePassin kulttuuri-liikunta- ja hyvinvointiedun. Työkohde myöskin kouluttaa sisäisesti kehitysvamma- ja itsemääräämisasioihin, lisäksi tarjolla on myös muita sisäisiä koulutuksia, ja ammatilliseen kehitykseen panostetaan. 

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan G20 luokan mukainen (2268e – 2453e/kk) ja lisäksi tarjolla on 102 e/kk saatavuuslisä.

Hakuprosessi:

Jos tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, älä epäröi – täytä hakemus verkkosivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Voit kertoa hakemuksessasi enemmän osaamisestasi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme pian juuri sinusta!

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 79319490

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus