Lähihoitaja Arabianrantaan

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 12.12.2021

Haemme Helsingin Arabianrannassa sijaitsevalle asiakaskohteellemme kahta lähihoitajaa joustaviin, n. 1-12kk sijaisuuksiin! Sijaisuuden aloitus, kesto sekä työvuorot ovat joustavasti neuvoteltavissa hakijan toiveen mukaan. Voit esim. tehdä 80% työaikaa täysien tuntien sijaan. Toivomme kuitenkin, että olisit kiinnostunut työskentelemään vähintään 1kk ajan. Myöskin keikkailu onkin täten tässä kohteessa mahdollinen työmuoto!

Työnkuvaus:

Työkohde on vammaisille neurologista sairautta sairastaville aikuisille suunnattu palvelutalo, joka tarjoaa asukkailleen tehostettua palveluasumista. Kohteen jokaiselle asukkaalle halutaan tarjota sekä turvallinen että samalla myöskin viihtyisä koti, joten pääsetkin jo heti alusta alkaen vaikuttamaan asukkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Lähihoitajan työtehtävät pitävät sisällään mm. lääkehoitoa, haavanhoitoa sekä avanteiden hoitoa. Kohteen asukkaista moni on pyörätuolissa, joten myös avustaminen arjen askareissa ja perusasioissa kuten peseytymisessä, pukeutumisessa sekä kaikenlaisissa siirtymisissä on osa työtä. Asukkaat ovat kuitenkin aktiivisia liikkumaan, joten samalla pääset itsekin nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta hyvissä puitteissa.

Toivomme:

Toivomme, että sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto ja Valviran nimikelaillistus, mutta myös loppuvaiheen lähihoitaja- ja sairaanhoitaja-opiskelijat otetaan huomioon. Hyvä suomen kielen osaaminen on tässä työkohteessa tärkeää. Toivomme myös kiinnostusta vammaistyöhön ja neurologisiin sairauksiin. Yleisesti ottaen kyky tarttua reippaasti työhön ja positiivinen asenne ovat kuitenkin tärkeimmät seikat!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan sijaisuuden viihtyisässä ja modernissa palvelutalossa. Kohteessa panostetaan siihen, että käytössä on uusinta teknologiaa sekä parhaimmat apuvälineet. Tässä työkohteessa pääset todella kehittämään itseäsi hoitajana hyvissä puitteissa, ja suunnittelemaan omaa työtäsi. Hyvä työporukka ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat sinulle mukavan ja merkityksellisen työviikon! Aloituksen yhteydessä saat tietenkin myös kunnollisen perehdytyksen.

Mikäli työskentelyt yksikössä kokoaikaisena vähintään 6kk, olet oikeutettu saamaan 500€ suuruisen palkkion sitoutumisestasi työhön. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Sinulla on koko työsuhteesi ajan tukenasi innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla helposti kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Palkkaus sopimuksen mukaan!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi helposti vaikka WhatsAppin kautta numeroon 040 585 5717 tai sähköpostitse aleksandra.jounila@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus