Lähihoitaja aktiiviseen ikäihmisten hoivayksikköön

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Haluaisitko työskennellä ikäihmisten hoivatyössä, jossa optimaalisesti suunniteltu ympäristö tukee tekemistäsi, unohtamatta mielekästä ja kodinomaista tunnelmaa. Etsimme nyt muistisairaiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai toiveen mukaan vähintään 1kk sijaisuuteen Vantaalle. Tämä hoitokoti panostaa erityisesti ikäihmisten arkiasumisen turvalliseen ja laadukkaaseen palveluun. Työn aloitus ja sijaisuuden kesto ovat joustavasti sovittavissa. 

Kohteen- ja työnkuvaus:

Tämä Vantaalla toimiva ympärivuorokautinen hoivakoti koostuu kolmesta erillisestä pienkodista, joihin 38 asukaspaikkaa jakautuvat. Yksikön palveluihin kuuluvat potilaan hyvinvointia edistävän asumisen tuen lisäksi aktiivisuutta ja osallisuutta lisäävä viriketoiminta. Lähihoitajan roolissa sinun työtehtäviisi kuuluu asukaskunnan yksilöllisten hoitosuunnitelmien toteuttamista, arjen tukemista, perushoivaa ja sosiaalisten tarpeiden huomiointia. Kyseessä on täysituntinen 2- tai 3-vuorotyö, työntekijän toiveen mukaan. 

Arvostamme:

Voit olla jo valmistunut lähihoitajan tai loppuvaiheen lähihoidon opiskelija. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia, jotka voit tarpeen vaatiessa suorittaa aloituksen yhteydessä. Olisi mahtavaa jos työkokemusta olisi kertynyt jo ennestään muistisairaiden kohtaamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin avoin ja aktiivinen asenne työntekoon, älä siis epäröi ottaa yhteyttä! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme sinulle:

Tulevalla työnantajalla pääset osaksi moniammatillista työtiimiä, jonka kanssa jakaa arjen innostumiset ja onnistumiset. Ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja pääsetkin rakentamaan urapolkua uuden työnantajasi johdolla. Työsuhde-etuihin tässä kohteessa kuuluu muun muassa kattava työterveyshuolto, Smartum liikunta- ja kulttuuriedut, joustava työvuorosuunnittelu sekä työpaikan erityiset vuosittaiset palkitsemismuodot. Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisää eduista kuulet haastattelussa ja kohdeyrityksessä. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön. MediPowerin tiimi on tukenasi koko rekrytointiprosessin ajan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024

 

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus