Lähihoitaja 3kk kesäsijaisuus, Joensuu

Kokoaikainen

Joensuu

Haku päättyy 26.6.2022

Lähihoitaja! Kaipaatko kesältä muutakin kuin upeaa rusketusta ja helteitä? Miltä kuulostaisi kesäsijaisuus Joensuusta? Eipä hätää, sillä meillä on tarjolla lähihoitajalle sijaisuus ajalle 6.6.-31.8.2022! 

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun lähihoitajaa 3 kuukauden kokoaikaiseen kesäsijaisuuteen.

Työnkuvaus: 

Kohde yritys on kehitysvammaisten palvelukoti, jossa on 17 autetun asumisen asukaspaikkaa ja 6 tuetun asumisen asukaspaikkaa.  Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja -järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa. Työ on kokoaikaista 3-vuorotyötä.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä sote-alan yksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Toivomme, että olet Valviran laillistama lähihoitaja, jolla on voimassa olevat lääkeluvat. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Itse kohteessa saat ympärillesi ammattitaitoisen työtiimin, jonka kanssa jakaa työarkea. Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä – myös viikonloppuisin päivystyksemme kautta. Olemme tukenasi koko työsuhteesi ajan. Palkan maksamme sinulle 2 viikon välein.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-Trainee, Laura Tajas

p. 040 626 2839

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus