Lähihoitaja 1kk sijaisuuteen (vammaistiimi), Turku

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 26.6.2022

Etsitkö vielä sijaisuutta tulevalle kesäkaudelle? Meidän kautta on mahdollista napata itselleen vaivattomasti täysituntinen 1kk kesäsijaisuus heinäkuun 2022 ajaksi.

Etsimme lääkeluvallista lähihoitajaa heinäkuun ajaksi liikuntavammaisten asumisyksikköön Turkuun. Tässä kohteessa päiväsi kuluvat toiminnallisten ja ohjauksellisten tehtävien parissa, eikä mikään työpäivä toista itseään, vaan pääset nauttimaan virikkeellisestä työarjesta. Täytä pikahakemuksemme ja olemme sinuun yhteydessä! 

Palkkaus tässä tehtävässä valmistuneelle hoitajalle on 15,00€/h, johon tulee lisäksi yks.sos.tes mukaiset lisät ja 9% lomakorvaus.

Työnkuvaus:

Tässä kohteessa jokainen asiakas asuu omassa asunnossaan, yhteisten tilojen ja hoivan läheisyydessä. Tällä hetkellä kohteessa on noin 20 pidempiaikaista asukasta, joiden avuntarve vaihtelee kevyemmästä avustuksesta hoidollisempaan.

Työ pitää sisällään ohjaustyötä, lääkehoitoa, perushoitoa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja omatoimisuuden tukemista. Viriketoiminta, ulkoilu ja yhdessä tekeminen ovat iso osa kohteen arkea. Pääsetkin tässä työssä suunnittelemaan ja toteuttamaan halutessasi erilaisia aktiviteetteja asukkaiden arjen piristykseksi. 

Tarjolla on täydet työtunnit heinäkuun ajaksi ja kyseessä on 2-vuorotyö. Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus ja Valviran nimikelaillistus. Edellytämme myös voimassa olevat lääkeluvat.

MediPower tarjoaa:

Tässä kohteessa sinut otetaan aktiivisesti mukaan työporukkaan ja pääset vaikuttamaan omien työpäiviesi kulkuun. Arkityössä aikaa on myös asiakkaan aitoon kohtaamiseen sekä laadukkaaseen hoitotyöhön. Ennen sijaisuuden aloitusta saat perehdytyksen työkohteeseen ja asiakaskuntaan sekä työsuhteen aikana tarjolla on aina osaavan työtiimin tuki. 

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta. MediPowerin tiimi on tukenasi koko hakuprosessin ja työsuhteesi ajan, ja meihin saa aina helposti yhteyden. Maksamme sinulle myös kilpailukykyisen palkan kahden viikon välein.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Palkkaus tässä tehtävässä valmistuneelle hoitajalle on 15,00€/h, johon tulee lisäksi yks.sos.tes mukaiset lisät ja 9% lomakorvaus. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus