Lähihoitaja 1kk sijaisuuteen (vammaispuoli)

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 13.12.2021

Liikuntavammaisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle lähihoitajalle olisi nyt tarjolla mielenkiintoinen työmahdollisuus Hervannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä! Haemme asiakasyksiköllemme lähihoitajaa tai alan opiskelijaa noin 1 kk pituiseen sijasuuteen joulukuusta eteenpäin. Aloitus on kuitenkin joustavasti sovittavissa ja halutessasi sinulla on mahdollisuus jatkaa yksikössä työskentelyä sijaisuuden jälkeenkin.

Kohteen ja työn kuvaus:

Tätä työkohdetta kuvaa kodinomaisuus sekä toiminnallisuus. Yksikkö tarjoaa palveluasumista kymmenelle  fyysisesti liikuntarajoitteiselle henkilölle, joiden arkea tuetaan hoivatyön ja apuvälineistön avulla. Hoitaja on mukana monipuolistamassa arjen toimintaa sekä avustamassa perushoivan tehtävissä. Kohteessa on käytössä erinomaiset apuvälineet; nosturit, kattonosturit, turnerit ym ja työergonomiaan panostetaan. Osa kohteen asukkaista pärjää fyysisissä toimissa hyvinkin itsenäisesti, mutta tarvitsee enemmän ohjauksellista tukea ja apua erinäisten asioiden hoidossa ja sosiaalisissa tilanteissa. 

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 55 osp opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Lisäksi opintosuuntaus tai aiempi työkokemus vammaistyöstä/kuntoutustyöstä on iso etu, mutta ei  pakollista. Kaikista tärkeintä on halu oppia uutta sekä aktiivinen asenne työhön. Tukenasi on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi ja mukava esimies.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen hyvien yhteyksien päässä olevan työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Aloituksen yhteydessä saat asianmukaisen perehdytyksen ja tiimisi on aina tukenasi!

Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta ja meillä vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat helposti kiinni mieltäsi askarruttavissa asioissa. Haastattelut järjestämme helposti etänä ja palkkaus sijaisuudessa on sopimuksen mukaan. Voit siis esittää meille palkkatoiveesi! Halutessasi voit jäädä meille sijaisuuden jälkeen keikkatyöhön tai hakeutua jatkamaan kokoaikaisessa työsuhteessa! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7402 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus