Lähihoitaja 1-3kk sijaisuuteen (vammaistyö), Espoo

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme asiakkaallemme Etelä-Espooseen reipasta vammaistyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa 1-3 kuukauden sijaisuuteen kevät-kesälle 2022. Kohde on kehitysvammaisille suunnattu ympärivuorokautinen palveluasumiskoti, jossa on 15 kodinomaista ja asukkaiden itse sisustamaa huonetta. Asukkaat ovat n. 18-40 -vuotiaita nuoria aikuisia.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Espoossa sijaitseva kehitysvammaisille suunnattu moderni, tehostetun palveluasumisen 15-paikkainen yksikkö. Asukkaat ovat nuoria aikuisia. Työnkuvaan kuuluvat lähihoitajan perustehtävät kuten asiakkaiden yksilöllisen arjen ja hyvinvoinnin tukeminen, perushoidolliset tehtävät, lääkehoito ja viriketoiminnan suunnittelu sekä toteutus. Viriketoiminta on merkittävä osa työtä ja asukkaiden kanssa tehdään paljon mm. uimahallireissuja ja retkiä! Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla, mutta voit itse esittää toiveita sinulle sopivimmista työvuoroista.

Arvostamme:

Voit olla jo valmistunut lähihoitajan tai loppuvaiheen opiskelija (väh. 120 osp). Työtehtävissä tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia, joten toivomme, että sinulta löytyy lääkeluvista LOP ja PKV osiot. Olisi mahtavaa, jos työkokemusta olisi kertynyt jo ennestään kehitysvammaisten kohtaamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin avoin ja aktiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme sinulle:

Tässä sijaisuudessa pääset osaksi mahtavaa työtiimiä, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan aloituksesi yhteydessä. Työkohteessa on hyvä hoitajavahvuus ja rauhallinen työympäristö, jossa sinulla todella mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja todella keskittyä asukkaisiin. Työn aloituksen yhteydessä saat hyvän perehdytyksen työhön, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihisi. MediPowerin tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan, ja saat meihin aina yhteyden helposti vaikka WhatsAppissa. Työllistyt tapauskohtaisesti joko MediPowerin kautta tai suoraan asiakaskohteeseemme. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä helppo pikahakemus sivuillamme, ja olemme sinuun yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779

ellen.book@medipower.fi

Tiedustelut tehtävästä viestitse tai sähköpostitse.

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus