Lähihoitaja 1-2kk sijaisuuteen Mäntsälään

Kokoaikainen

Mäntsälä

Haku päättyy 29.5.2022

Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija ja vailla uusia tuulia työrintamalla? Olisitko halukas tekemään lyhyehkön 1-2kk sijaisuuden joustavilla työajoilla Mäntsälässä? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa kurkata tämä ilmoitus loppuun!

Etsimme nyt Mäntsälässä sijaitsevalle ikäihmisten ja vammaisten palvelutalolle lähihoitajaa 1-2kk sijaisuuteen alkaen 13.6.2022 ainakin 14.8.2022 saakka. Voit tehdä työtä osa-aikaisena tai kokoaikaisena. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla.

Työnkuvaus: 

Tässä työssä pääset toimimaan lähihoitajan tehtävissä palvelutalossa, jonka toiminnan tarkoituksena on tarjota kodinomaista, turvallista ja virikkeellistä asumista ja palveluita Mäntsäläläisille ikäihmisille ja vammaisille henkilöille. Työnkuva mukautuu osaamisesi mukaan, mutta tehtäviisi kuuluu mm. perushoitotyö, lääkehoito (jos sinulla on lääkeluvat), viriketoiminta ja muu yhdessäolo asukkaiden kanssa.

Vuonna 2000 rakennettu palvelutalo tarjoaa 52 asukaspaikkaa ja isot valoisat asunnot joko yksin asuville tai pariskunnille. Palvelutalossa järjestetään myös päivätoimintaa kotona asuville Mäntsäläläisille ikäihmisille. Päivätoiminnassa käy viikoittain noin 30 asiakasta eri puolilta Mäntsälää.

Tarjoamme: 

Tehtävää varten saat perehdytyksen hoitoalan ammattilaisilta, tulevilta kollegoiltasi. Töitä tehdään aina tiimin jäsenenä, joten taustalla on myös koko työyhteisön tuki. Työllistyt tehtävään MediPowerin kautta, joten saat antaa meille palkkatoiveesi. MediPowerilla sinulla on koko työsuhteesi ajan tukenasi huolehtiva HR-tiimimme, jonka saa aina nopeasti kiinni viikon jokaisena päivänä.

Toivomme: 

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran laillistuksella tai yli 120 osp suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta hyvä, joustava ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

vilma.heino@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus