Laboratoriohoitaja vakituiseksi Kemiönsaareen

Kokoaikainen

Kemiönsaari

Haku päättyy 6.10.2022

Laboratoriohoitaja! Onko sinulla etsinnässä mielenkiintoinen työ mahtavassa tiimissä? Haemme nyt laboratoriohoitajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Kemiönsaaren kunnalle terveyskeskukseen. 

Työn kuvaus:

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Kemiön terveysasemalla avovastaanoton tiloissa. Lisäksi asiakkaita palvellaan myös Taalintehtaan lähipalvelupisteellä. Työaika on pääsääntöisesti klo 7-15 arkipäivisin ma-pe. Työn aloitus on 24.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Työnkuvaan kuuluu näytteenottoa, näytteiden analysointia, asiakkaiden ohjausta, neuvontaa ja ajanvarauksia. Laboratoriotyöhön kuuluu myös spirometriamittauksia sekä uniapneaan ja sydänsairauksiin liittyviä tutkimuksia, mm. Holter-tutkimuksia.

Edellytämme:

Työhön edellytetään laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto, tai näytteenottajan pätevyys. Työkohde tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin lisäkoulutuksiin. Pitkä kokemus näytteenottotyöstä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on into ja tahto oppia uutta! Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tässä työssä suureksi eduksi. Työtehtävässä vaaditaan vähintään hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja vähintään tyydyttävät taidot toisessa (suomi ja ruotsi). Työhön valitulta henkilöltä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä suojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tästä voit napata itsellesi mielenkiintoisen työn sydämellisessä työyhteisössä. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille. Saat käyttöösi mm. E-passin sekä Eazybreak lounasedun. Kemiönsaari on kaksikielinen kunta ja sinun onkin mahdollisuus kehittää kielitaitoasi. Asiakkaamme suhtautuu myönteisesti työntekijöiden omaan kehitykseen ja kannustaa siihen. Työpaikan lähellä on hyvät ja ilmaiset pysäköintimahdollisuudet. Etuna on myös edulliset asumiskustannukset ja voit saada myös apua asunnon löytämisessä. Kemiönsaaren kunta on pieni ja joustava, ja siellä yhteistyö sekä keskustelu sujuukin helposti muiden yksiköiden kanssa. Peruspalkkaus tehtävässä on 2598,78 €/kk.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen nettisivuillamme jo tänään!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Saara Hahl

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus