Laboratoriohoitaja pääkaupunkiseudulle

Osa-aikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Hei laboratoriohoitaja/laboratoriohoitajaopiskelija, oletko vailla mielenkiintoista ja kehittävää työtä? Haemme nyt laboratoriohoitajia eripituisiin sijaisuuksiin sekä keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle yksityisen lääkäriaseman laboratorioon. 

Työnkuvaus:

Pääset tekemään kattavia laboratoriotutkimuksia, laboratoriohoitajan akuutein osaamistarve on kuitenkin näytteenotto. Työ sisältää näytteenoton ja päivystysanalytiikan lisäksi asiakaspalvelua, neuvontaa sekä kliinisen fysiologian tutkimuksia sekä vähän asiakaspalvelua. Halutessasi voit tehdä keikkatyötä, jolloin saat itse päättää työvuoroistasi, myös lyhyitä sijaisuuksia on tarjolla. Työvuoroja on tarjolla pääkaupunkiseudun eri yksiköissä.

Hakijalta edellytämme:

Voit olla jo valmistunut laboratorionhoitaja, tai loppuvaiheen opiskelija. Laboratoriohoitajan roolissa työntekijältä odotetaan tarkkaavaista ja ammatillista työotetta sekä aiempaa kokemusta näytteenotosta. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä kehitysmyönteisyyttä tässä jatkuvasti uudistuvassa toimintaympäristössä. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä työskentelystä yksityisen lääkäriaseman laboratoriossa katsotaan eduksi. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Haluamme antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, ja voitkin esittää meille halutessasi tuntipalkkatoiveesi. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Keikkatyöntekijöille meillä on tarjolla myös vaihtuvia palkitsemiskampanjoita ja koko työkaaresi ajan työtäsi tukee innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Laitathan hakemuksesi työhön liittyvien toiveidesi kera jo tänään, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl 

p. 040 5586793

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus