Lääkärin sijaisuus (etätyömahdollisuus)

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 28.4.2024

Etsimme motivoitunutta ja ammattitaitoista lääkäriä vastaamaan lääkemääräysten tekemisestä lyhyeen kesäsijaisuuteen. Tarjolla on erittäin joustava n. 4-6 viikon pituinen määräaikaisuus päihdekuntoutujille suunnatussa keskuksessa, jossa voit itse määritellä työaikojasi ja -päiviäsi. Työt on mahdollista suorittaa myös täysin etänä! 

Työn kuvaus:

Työn aloitus olisi noin 17.6.2024 ja työn kesto sovittavissa 4-6 viikon ajaksi – toiveidesi mukaan. Kohde sijaitsee Kuopiossa, mutta työtä voi tehdä myös täysin etänä, joten voit helposti työskennellä vaikka kotisohvaltasi käsin. Työtä on tarjolle koko jaksolle täysillä tunneilla, mutta myös osa-aikaisuus onnistuu. Toivomme kuitenkin, että voisit tehdä töitä vähintään maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin joko täyttä päivää tai lyhyempää työpäivää. Voit esittää toiveesi mm. työpäivien pituudesta ja määrästä! 

Työtehtävät: 

Työtehtäviisi kuuluu laadukkaiden lääkemääräysten laatiminen asiakkaille sekä tarvittaessa lääkinnällisen neuvonnan antaminen. Menestyäksesi tässä roolissa sinulla tulee olla vankka lääketieteellinen osaaminen sekä kyky työskennellä tiimissä. Vastuullasi on lääkemääräysten laatiminen asiakkaillemme, ottaen huomioon heidän terveydentilansa sekä lääkehoidon tarpeen. Huolehdit lääkinnällisen neuvonnan tarjoamisesta tarvittaessa ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin lääkehoidosta. Dokumentoit asianmukaisesti kaikki tehtävääsi liittyvät toimenpiteet ja päätökset ja seuraat asiakkaiden terveydentilaa tarvittaessa. Työn voi suorittaa joko paikan päällä tai vastaavasti täysin etänä. 

Odotamme Sinulta:

Sinulla tulisi olla lääkärin tutkinto ja Valviran rekisteri sekä aiempaa kokemusta lääkemääräysten tekemisestä ja lääkkeiden käytön seurannasta. Toivomme, että sinulla olisi erinomaiset kommunikaatio- ja yhteistyötaidot sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Toivomme sitoutumista asiakaslähtöiseen työskentelytapaan ja laadukkaan hoidon tarjoamiseen. Etätyönä toteutettu työskentely vaatii perusasteisia IT-taitoja, jotta etäyhteyden muodostaminen ja etänä asiointi onnistuu luontevasti ja mutkattomasti. 

Tarjoamme ja hakeminen: 

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta, joten saat avuksesi koko osaavan HR-tiimin tuen ja kohteessa sinua odottaa mukava työtiimi! Palkka on neuvoteltavissa, joten jätäthän hakemuksessasi myös palkkatoiveesi kyseiseen tehtävään sekä toiveesi työajoista ja työn kestosta. Maksamme palkan aina 2 viikon välein, joten et joudu pitkään odottelemaan palkkakuittiasi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo haun aikana. Älä siis aikaile jättää hakemustasi, mikäli olisit kiinnostunut tehtävästä! 

Lisätiedot:

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 98305434

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus