Lääkäri osa-aikatyöhön, Janakkala

Osa-aikainen

Janakkala

Haku päättyy 4.12.2022

Olisitko juuri sinä etsimämme huippu tyyppi erikoislääkärin osa-aikatyöhön Janakkalaan? 

Työnkuvaus:

Etsimme nyt ammattitaitoista lääkäriä osa-aikatyöhön noin 1-2 kertaa viikossa Tules- ja Kiila- kuntoutuskursseille. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 8-16 välille, mutta halutessasi voit tehdä myös pidempiä päiviä. Työ pitää sisällään pääsääntöisesti Tules ja Kiila -kuntoutuskurssien lääkärin vastaanottoja ja keskustelevien luentojen pitoa. Asiakasohjelmana on Diarium. Työ alkaa tammikuussa 2023 ja on voimassa toistaiseksi. 

Toivomme & Tarjoamme:

Sinun tulisi olla Valviran laillistama fysiatrian tai työterveyden erikoislääkäri. Työ on itsenäistä, joten toivomme sinulta reipasta otetta työhön. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä, johon saat hyvän perehdytyksen. Tukenasi on moniammatillinen tiimi sekä myös vastuulääkäri. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. MediPowerilla tukenasi on ammattitaitoinen jja helposti lähestyttävä rekrytiimi koko rekryprosessin sekä työsuhteen ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätietoja antaa:

HR-konsultti Vilma Heino

vilma.heino@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus