KESÄTYÖ Lähihoitaja turvapuhelinpäivystäjäksi

Kokoaikainen

Vaasa

Haku päättyy 2.4.2023

Lähihoitaja tai sairaanhoitaja! Etsitkö kesätyöksi 2023 mielenkiintoista toimistotyötä, jossa pääset hyödyntämään hoitoalan osaamistasi? Löytyykö sinulta hyvät valmiudet reagoida muuttuviin tilanteisiin ja tahdot omalta osaltasi edesauttaa potilaskunnan turvallista itsenäistä asumista?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Vaasaan kesäkauden 2023 ajaksi lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa turvapuhelinpalveluun 3-vuorotyöhön vastaamaan turvapuhelinpalvelun piirissä olevien henkilöiden tehokkaasta hoitoon pääsystä ja hälytysilmoitusten käsittelystä ohjeistuksen mukaisesti.

HUOM: Haemme kohteeseen myös vakituisia työntekijöitä, eli jos sinua kiinnostaa kesätyön sijaan, tai mahdollisesti kesätyöntekijänä työskentelyn jälkeen vakituinen työ, niin se voi myös olla mahdollista!

Työnkuvaus: 

Tuleva työpisteesi sijaitsisi Vaasan hälytyskeskuksessa, jossa ympärilläsi ammattimainen vastaavissa tehtävissä toimiva työtiimi. Kyseessä on toimistotyö 3-vuorossa. Täysi työaika on 120h/3vkoa. Osa-aikainen työskentely voi kuitenkin myös onnistua, joten jos olisit kiinnostunut osa-aikaisesta työmuodosta, niin tuo tämä hakemuksessasi esiin.

Työpäiviesi aikana vastaanotat ja käsittelet hälytyspuheluita sekä välität mahdollisen avuntarpeen eteenpäin kenttätyötä tekevälle taholle. Hälytys vastaanotetaan, selvitetään asiakkaan avun tarve (huom! työ ei siis ole hoidon tarpeen arviointia vaan avun tarpeen arviointia), ja tarvittaessa välitetään hälytys edelleen taholle, joka tekee asiakaskäynnin. Vaihtelua työpäiviisi syntyy myös hallinnollisten tehtäviä kuten seurannan ja raportoinnin kautta.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut nimikesuojattu lähihoitaja tai laillistettu sairaanhoitaja, jolla on hyvä suomen kielen taito ja lisäksi vähintään sellainen ruotsin kielen taito, että pystyt kommunikoimaan jonkin verran myös ruotsin kielellä. Turvapuhelinasiakkaista iso osa puhuu ruotsia tai suomenruotsia, jonka vuoksi ruotsiksi tulee pystyä kommunikoimaan tyydyttävällä tasolla. Työtehtävissä sinua ohjaa pitkälti ennalta määritellyt toimintaohjeet, mutta työtehtäväsi vaativat sinulta aktiivista vuorovaikutteista asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Työsi saattaa vaatia nopeaa reagointia, joten sinulla tulee pysyä langat käsissä hektisissäkin tilanteissa. Työssä tarvitaan stressinsietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:

Hälytyskeskuksella sinua vastassa on lämminhenkinen ja yhteen hiileen puhaltava työtiimi ja aktiivinen esihenkilö, joiden kanssa jakaa työarki. Työtehtäväsi ovat vaihtelevat ja tuleva työnantajasi on valmis rakentamaan urapolkuasi sekä tarjoaa sinulle jatkokouluttautumismahdollisuudet, joiden avulla edetä urallasi. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille. MediPower hoitaa rekrytointiprosessin alun kanssasi sutjakkaasti ja mielekkäästi! Alun haastattelut järjestämme helposti etänä.

Kaikille kevään/kesän 2023 aikana aloittaville työntekijöille maksetaan 200e rekrytointibonus, kun he aloittavat työssä! Summa maksetaan aloittaneelle työntekijälle palkkatulona aloitusviikon perjantaina. (Ehto: Työssä aloitus täytyy olla lyöty lukkoon aikavälillä 23.2.-31.3.2023).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen nettisivuillamme jo tänään!

Lisätietoja:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus