KESÄTYÖ Lähihoitaja tai hoiva-avustaja, Järvenpää

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 11.6.2023

Hoiva-alan tekijälle ihana kesätyö tarjolla Järvenpäässä! Hei sinä, ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostunut lähihoitaja, hoiva-avustaja tai sote-alan oppisopimusopiskelija! Haluaisitko tukea ikäihmisten arkea kodinomaisessa ympäristössä? Miltä kuulostaisi terassikahvit asumisyksikön vehreällä pihalla, yhteiset ruokailut tupakeittiössä ja lämminhenkinen yhdessäolo?

Haemme nyt kesätyöntekijöitä kahteen Järvenpäässä sijaitseviin ikäihmisten hoivakoteihin. Haemme töihin useampaa lähihoitajaa, hoiva-avustajaa tai lähihoidon oppisopimusopiskelijaa! Yksiköt ovat hyvien yhteyksien päässä. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Haemme kesätyöntekijöitä kahteen eri yksikköön. Työkohteet ovat samankaltaisia, ikäihmisille suunnattuja asumispalveluyksiköitä. Toinen kohteista on pienehkö asumisyksikkö, joka tarjoaa lämminhenkiset ja kotoisat tilat 15 asukkaalle. Toinen taas hieman isompi, 26-paikkainen moderni, hieman uudempi yksikkö. Asiakaskunta koostuu yksiköissä ikäihmisistä, jotka kaipaavat arkitukea ja toimintakyvyn ylläpitoa. Hoivakotien tilat ovat yhteisölliset. Hoiva-arjessa päästään nauttimaan myös viihtyisien ja suojaisien sisä-/takapihojen tarjoamista mahdollisuuksista.

Lähihoitajana, oppisopimusopiskelijana tai hoiva-avustajana pääset tekemään monipuolista työtä joustavassa työyhteisössä, jossa uudet tekijät perehdytetään tiimin tuella hyvin uusiin tehtäviin! Työhön kuuluu pääasiassa perushoidollisia ja ohjauksellisia tehtäviä, lääkehoitoa, omaisyhteistyötä ja kirjaamista. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä koko viikon akselilla (aamut ja illat), sillä yksikössä on vakituiset yöhoitajat. Huom: Hoiva-avustajan työhön ei kuulu lääkehoitoa.

Toivomme:

Työntekijältä edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikesuojausta. Voit olla myös hoiva-avustaja tai lähihoidon oppisopimusopiskelija. Oppisopimusopiskelijan tulee olla koulun kirjoilla, ja olla suorittanut opintokokonaisuudet, jotka vastaisivat hoiva-avustajan tutkintoa (60 osp). Hoiva-avustajalla täytyy olla koko hoiva-avustajan koulutus suoritettuna (60 osp). Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Lääkeluvat on mahdollista suorittaa kohteessa työllistymisen yhteydessä!

Tarjoamme:

Uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan näissä työkohteissa. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua ja tukea. Työllistyt kesätyöhön meidän MediPowerin kautta, jolloin me olemme työnantajasi ja palkanmaksajasi. Palkka maksetaan tiheästi 2 viikon välein, joka toinen perjantai! Meillä MediPowerilla sinut ottaa vastaan innostunut ja huolehtiva tiimi, joka hoitaa rekrytointiprosessin sujuvasti ja on nopeasti sekä joustavasti tavoitettavissasi ja apunasi koko työsuhteesi ajan, kesän jokaisena päivänä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä paikasta, niin jätäthän helpon pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Voit kertoa hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut ensisijaisesti tietystä yksiköstä. Voit esittää palkkatoiveeesi hakemusta jättäessä. Paikat täytetään heti soveltuvien tekijöiden löydyttyä! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus