KESÄTYÖ, Lääkäri

Kokoaikainen

Lapinlahti

Haku päättyy 2.4.2023

Onko kesän kalenterisi täysin tyhjää täynnä ja pelkkä aurinkotuolissa löhöily ja itikoiden häätäminen ei kuulosta ideaalilta ajanvietteeltä? Vai olisitko muuten vain kiinnostunut työskentelemään ammattitaitoisen tiimin kanssa ja saamaan lisätienestiä mm. opiskelujen ohelle? Haemme nimittäin joko valmistunutta lääkäriä tai loppuvaiheen lääketieteen opiskelijaa kesä-elokuun ajaksi kokoaikaiseen sijaisuuteen terveyskeskusvastaanotolle Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. 

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Kohde on Pohjois-Savon hyvinvointialueen terveyskeskus, jossa on 10 lääkäriä ja 28-paikkainen akuutti vuodeosasto. Kyseessä on koulutusterveyskeskus, jossa yek-vaihetta suorittavien ja yleislääketieteeseen erikoistuvien lääkäreiden kouluttaminen arvostetaan korkealle. Kohteessa työskentelee koko- tai osa-aikaisesti neljä yleislääketieteen erikoislääkäriä, joten kollegiaalinen tuki on taattua työvuoroissa. Akuuttivastanottoa on toistaiseksi arkisin klo: 18.00 saakka ja viikonloppuisin klo: 9-15. Virka-ajan ulkopuolella akuuttivastaanotolla on nimetty takapäivystäjä. Arki-iltapäivystyksiä on noin 2-4/kk ja viikonloppuvuoroja noin 1/kk. Työnkuva on monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä, kuten esimerkiksi: kiireellinen ja kiireetön vastaanotto, reseptiuusinta ja konsultointi, sektorityöt tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Mahdollisia sektorialueita ovat mm. vuodeosasto ja neuvola. Kyseessä on kokoaikainen sijaisuus kesä-elokuulle, mutta työssä jatkaminen tämänkin jälkeen on mahdollista. 

Vastaanottoajat ovat kandeilla alkuun 40-45 minuuttia ja lisäksi työohjelmiin varataan riittävä toimistotyöaika lausuntojen ja todistusten laatimista varten, huomioiden soittoajat sekä aikaa lääkemääräysten uusintaan. Potilastietojärjestelmänä toimii Lifecare.

Edellytämme: 

Sinun tulee olla joko valmistunut Valviran laillistama lääkäri tai loppuvaiheen lääketieteen opiskelija, joka on virantoimituksen alkaessa suorittanut hyväksytysti vähintään kaikki viiteen ensimmäiseen opintovuoteen kuuluvat opinnot ja joka on rekisteröity terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, Valviraan. Lisäksi sinulla tulisi olla väestörekisterikeskuksen terveydenhuollon ammattikortti. Lisäksi hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot ovat omiaan asiakastyöskentelyssä. Työ edellyttää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan. 

Tarjoamme: 

Työ tarjoaa hyvät konsultaatiomahdollisuudet, vahvan kollegiaalisuuden sekä lääkärillä on mahdollisuus vaikuttaa työnsä sisältöön ja työjärjestelyihin. Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta ja saatkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi! Me MediPowerilla arvostamme työntekijöitämme ja haluamme, että viihdyt työssäsi ja saatkin meiltä apua aina mieltäsi askarruttavissa asioissa – meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppilla. Haastattelut pidetään näppärästi ja ripeästi etänä ja me hoidamme prosessin puolestasi alusta loppuun! 

Hakeminen: 

Mikäli työ kiinnostaa sinua ja koet, että tässä olisi sinulle kesän ajaksi mukavaa tekemistä, älä aikaile jättää hakemusta näppärän pikahaku-linkkimme kautta! Voit kertoa hakemuksessa hieman osaamisestasi, palkkatoiveesi ja olisitko kiinnostunut mahdollisesti myös pidemmästä sijaisuudesta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi. 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus