KESÄTYÖ 2022 lähihoitajat ja alan opiskelijat

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 26.6.2022

Sykkiikö sydämesi hoivatyölle ja haluat kartuttaa uusia työkokemuksia? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi meidän huippua kesätyöporukkaa, jotka omalla osaamisellaan auttavat asiakasyrityksiämme läpi kesän kiireiden. Etsimme lähihoitajia sekä lähihoitajaopiskelijoita eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ja keikkatöihin asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulla. 

Yhdellä hakemuksella pääset määrittelemään kanssamme sinulle mieluisan työkohteen sijainnin, työskenneltävän ajanjakson sekä sinulle mieluisan asiakaskunnan. Sopivan kesätyön hankkiminen onkin meidän kautta nopeaa ja yksinkertaista! 

Työnkuvaus:

Kesätyökohteemme ovat pääasiassa yksityisiä palvelutaloja ja ryhmäkoteja, jotka ovat suunnattu ikäihmisille sekä kehitys- tai liikuntavammaisille. Työ pitää sisällään monipuolisesti lähihoitajan työtehtäviä ja sinun oma osaamisesi vaikuttaa mahdollisiin vastuualueisiisi. Työkohteesi tarkentuessa pääset ennen työn aloitusta kuulemaan yksityiskohtaisemmin tulevista tehtävistäsi ja saat kattavan perehdytyksen tulevaan työyksikköösi sekä asiakaskuntaan. Kesäsijaisuuden kesto sekä työtuntimäärä sovitaan joustavasti sinun käyettävyytesi mukaan ja kyseessä on tyypillisesti 2-vuorotyö. Voit tehdä myöskin pelkästään keikkavuoroja, mikäli se sopii sinulle paremmin. Keikkavuorot meillä varataan näppärän sovelluksen kautta. 

Edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja hyvät vuorovaikutustaidot. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta eivät ole ehdoton edellytys. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Tarjoamme työntekijöillemme myös vaihtuvia työsuhde-etukampanjoita sekä kilpailuja, joihin pääset kesän aikana osallistumaan!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan meille hakemuksen jo tänään, sillä parhaimmat paikat viedään nopeasti käsistä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi. Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

HR-trainee Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (myös WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi 

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus