Kätilö upouudelle vastaanotolle, Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 21.8.2022

Etsimme kätilöitä Kaunis Odotuksen upouudelle yksityiselle vastaanotolle Helsingin keskustaan. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti, sekä kokoaikaisesti. Kohteessa tehdään ultraäänitutkimuksia raskauden eri vaiheissa, lisäksi käydään synnytyskeskusteluja ja imetysohjausta asiakkaan toiveiden mukaan. Lue työnkuvasta lisää ja laita hakemus pikaisesti.

Kohteen ja työn kuvaus:

Kyseessä oleva yksityisen kätilön vastaanotto on erittäin suosittu, sekä kodinomainen. Asiakasyrityksemme on aloittanut toimintansa vuonna 2019 Vantaan Kivistössä. Vantaan toimipisteen kaveriksi he avaavat syksyllä Helsingin keskustaan uuden ja upean toimipisteen. Saat halutessasi työskennellä vaikka molemmissa toimipisteissä. Tässä työssä pääset kohtaamaan asiakkaat rauhallisesti ajan kanssa. Pääset luomaan asiakkaille korkeatasoisen, asiantuntevan ja unohtumattoman kokemuksen, jossa he pääsevät näkemään pienokaisensa korkealaatuisen ultraäänilaitteiston avulla uudenkarhealla vastaanotolla.

Kyseessä on joustava 2-vuorotyö, työvuorot ovat sovittavissa klo 8-21 väliselle ajalle kaikkina viikonpäivinä ma-su. Saat itse vaikuttaa työaikoihisi, sillä vastaanotolla ei ole aukioloaikoja, vaan se on auki asiakkaiden tilausten ja työntekijöiden työaikojen mukaan, mutta sinun pitäisi pystyä sitoutua tekemään vähintään kolme työvuoroa viikossa. Töitä on tarjolla myös kokoaikaisesti. 

Vastaanotto on suunnattu kaikille vauvaa odottaville, ja vastasyntyneen kanssa ensihetkiä eläville perheille. Palvelut koostuvat ultraäänitutkimuksista raskauden eri vaiheissa sekä 3D/4D-ultraäänitutkimuksista. Lisäksi vastaanotolla käydään synnytyskeskusteluja ja imetysohjausta asiakkaan toiveiden mukaan.

Toivomme:

Hakijan tulee olla laillistettu ja kokenut kätilö, jolla on usean vuoden kokemus kätilön työstä. Toiveena on, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta ultraäänitutkimuksista, imetysohjauksesta ja synnytysvalmennuksesta. Mikäli sinulla ei ole vielä kokemusta ultraäänitutkimuksista, saat perehdytyksen työhösi. Perehdytys tapahtuu Kivistön vastaanotolla. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet ammattitaitoinen, hyvä asiakaspalvelija, rauhallinen, lämminhenkinen, sekä koet, että kätilön työ on kutsumusammattisi. Sinulla on oltava erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, osaat kohdata asiakkaat yksilöinä, sekä tarjota heille ohjausta heidän tarpeidensa mukaan.

Tarjoamme:

Pääset kohtaamaan jopa kokonaisia perheitä kiireettömässä ympäristössä kodinomaisella vastaanotolla. Saat käyttöösi asianmukaiset laitteet, joilla pääset tekemään erilaisia ultraäänitutkimuksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Molemmat vastaanotot kiiltävät uutuuttaan. Tämä työ on todella joustavaa, sekä antoisaa. Lisäksi pääset osaksi mukavaa ja kasvavaa tiimiä. 

Palkkaus 18-20€/h välillä. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. Tarjoamme jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät saa aina helposti kiinni, vaikka WhatsAppissa, autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ota meihin siis rohkeasti yhteys!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä, haastattelemme sopivat ehdokkaat ja täytämme paikat heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-Koordinaattori Josefiina Kuusiniemi

p. 040 626 2876 (myös WhatsApp)

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus