Kätilö osa-aikatyöhön, Helsinki ja Vantaa

Osa-aikainen

Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 5.2.2023

Haluaisitko päästä mukaan hyödyntämään ammattitaitoasi tiiviissä, hyvänhenkisessä porukassa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Odotusaika Oy:lle osa-aikaista kätilöä, joka voi työskennellä joustavasti Vantaan sekä Helsingin toimipisteissä.

Tämä työpaikka on hyvin ainutlaatuinen, ja kätilö pääsee kohtaamaan asiakkaansa rauhassa, kiireettömässä ilmapiirissä. Odotusaika Oy on yksityinen kätilön vastaanotto, jolla on toimipisteet Vantaalla ja Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Rekrytointia hoitaa MediPower Oy, ja työllistyminen tehtävään on MediPowerin kautta. Palkkaus on sopimuksen ja kokemuksen mukaan 18-21e/h (lisäksi päälle lomakorvaus ja yksityisen terveyspalvelualan tesin mukaiset vuorolisät).

Kohteen ja työn kuvaus:

Odotusaika Oy:llä pääset kohtaamaan asiakkaasi yksilöllisesti ajan kanssa. Pääset luomaan asiakkaille asiantuntevan ja unohtumattoman kokemuksen, jossa he pääsevät näkemään pienokaisensa korkealaatuisen ultraäänilaitteiston avulla. Ultraäänitutkimus on mahdollista tehdä asiakkaille kaikissa raskauden vaiheissa. 

Kyseessä on 2-vuorotyö (aamut ja illat), työvuorot on sovittavissa klo 8-21 väliselle ajalle kaikkina viikonpäivinä ma-su. Vastaanotoilla ei ole tiettyjä tarkkoja aukioloaikoja, vaan se on auki asiakkaiden tilausten ja työntekijöiden työaikojen mukaan. Saat itse hyvin pitkälti päättää, minkä verran teet töitä, ja milloin. Työtä on tarjolla alkuun osa-aikaisesti ja työtunnit suunnitellaan toiveidesi mukaisesti. Täysituntinen työskentely on kuitenkin mahdollista myöhemmässä vaiheessa, kun työntekijä taitaa erilaiset edistyneet ultraäänitutkimukset täysin itsenäisesti ja ammattitaitoisesti.

Odotusaika Oy on suunnattu kaikille vauvaa odottaville, ja vastasyntyneen kanssa ensihetkiä eläville perheille. Vastaanoton palvelut koostuvat pääasiassa ultraäänitutkimuksista raskauden eri vaiheissa sekä 3D/4D-ultraäänitutkimuksista. Lisäksi vastaanotolla käydään jonkin verran synnytyskeskusteluja ja imetysohjausta asiakkaan toiveiden mukaan. Myöhemmin työnkuvaan voi halutessasi kuulua myös muiden työntekijöiden perehdytystä ultraäänilaitteiston käyttöön.

Toivomme:

Hakijan tulee olla kätilö jolta löytyy Valviran nimikelaillistus, ja jolla on vähintään jonkin verran aikaisempaa kokemusta ultraäänitutkimuksista. Aikaisempi kokemus imetysohjauksesta ja synnytysvalmennuksesta katsotaan eduksi. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Toivomme etsimämme henkilön olevan joustava, ammattitaitoinen, ihmisläheinen ja lämminhenkinen. Sinulla on oltava erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, osaat kohdata asiakkaat yksilöinä, sekä tarjota heille ohjausta heidän tarpeidensa mukaan. Toivomme, että olet intohimoinen kätilön ammatistasi ja innokas oppimaan uutta. Toivomme, että olisit lähtökohtaisesti kiinnostunut työskentelemään työkohteessa pitkäaikaisesti.

Tarjoamme:

Pääset kohtaamaan jopa kokonaisia perheitä kiireettömässä ympäristössä kodinomaisella vastaanotolla. Saat käyttöösi asianmukaiset laitteet, joilla pääset tekemään erilaisia ultraäänitutkimuksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tehtäviin perehdytetään, ja pääset ajan myötä opettelemaan myös edistyneempiä 3D- ja 4D -ultraäänitutkimuksia, jos sinulla ei ole niistä vielä kokemusta. Toivommekin, että olet intohimoinen ja kiinnostunut kätilön ammatistasi ja ultraäänitutkimuksista, ja innostunut oppimaan uutta.

Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta, jolloin me olemme työnantajasi ja palkanmaksajasi. Palkkaus on sopimuksen ja kokemuksen mukaan 18-21e/h (lisäksi päälle lomakorvaus ja yksityisen terveyspalvelualan tesin mukaiset vuorolisät). MediPowerilla sinua on vastassa innostunut ja huolehtiva tiimi. Tarjoamme sinulle jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät saa aina helposti kiinni, vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Alun haastattelut järjestämme helposti etänä. Ota meihin siis rohkeasti yhteys!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työstä, niin laitathan meille nettisivujemme kautta helpon pikahakemuksen mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus