Kätilö, Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 21.8.2022

Haluaisitko päästä mukaan hyödyntämään ammattitaitoasi tässä tiiviissä porukassa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Helsingin keskustaan kätilöä. Tämä yritys tarjoaa asiakkailleen palveluita raskauden eri vaiheissa: raskauden suunnittelusta ja seurannasta synnytyksen jälkeiseen hyvinvointiseurantaan. Lue lisää alta ja laita pian hakemusta tulemaan! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Pääset tekemään ultraäänitutkimuksia raskauden eri vaiheissa, sekä laajentamaan työnkuvaasi osaamisesi mukaan. Työssäsi pääset rauhassa ja ajan kanssa syventymään asiakkaiden tilanteisiin, sekä luomaan unohtumattomia kohtaamisia heidän pienokaistensa kanssa.    

Tätä työtä voit tehdä ammatinharjoittajana, jolloin voit sopia työajat sekä laskutuksen omien toiveidesi mukaan. Voit myös siirtyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi, tai tehdä osa-aikaista työtä työntekijänä meidän MediPowerin kautta. Työ on arkipäivätyötä, mutta halutessasi voit työskennellä myös viikonloppuisin.

Toivomme:

Sinun tulisi olla laillistettu kätilö tai erikoissairaanhoitaja äitiyshuollon-naistentautien opinto-ohjelmassa. Tärkeintä on hyvä ja kiinnostunut asenne työtä kohtaan ja yritys tarjoaa valitulle tekijälle tarvittaessa lisäkoulutusta työtehtäviin. Kolleganasi työskentelee gynekologi, jolta voit tarvittaessa pyytää apua. 

Kiinnostus ja osaaminen sosiaalisen median postausten suunnitteluun eri kanavissa katsotaan eduksesi. Sinulla tulisi olla hyvä suomen kielen taito, eduksesi katsotaan myös sujuva ruotsin ja englannin kielen taito. Kiinnostus kirjoittamiseen (asiantuntijan blogikirjoituksia raskauden eri vaiheista), sekä kliinisen ultraäänihoitajan tai sonograferin erikoistumisopinnot ovat plussaa, mutta eivät pakollista.

Raskaudet ovat monelle odottavalle vanhemmalle jännittävää ja epävarmaa aikaa, joten toivomme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot, olet lämminhenkinen, hyvä kuuntelija, joustava ja haluat kehittyä työssäsi. Sinulla tulisi olla varma työskentelyote ja kyky toimia itsenäisesti, mutta myös yhteistyössä gynekologin kanssa.

Tarjoamme:

Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen (sopimuksen mukaan) sekä kattavan perehdytyksen työhön. Voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi. Mikäli työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme, saat rinnallesi mahtavan tiimin tuen. Jos vaihtoehtoisesti haluat tehdä osa-aikaista työtä MediPowerin kautta, saat jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät saa aina helposti kiinni, vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Hakuprosessi:

Mikäli sinulle kasvoi suuri palo kokeilla jotain uutta, laita pian hakemusta tulemaan! Älä epäröi laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. MediPowerin HR-ammattilainen haastattelee sinut, jonka jälkeen pääset mahdollisesti haastatteluun asiakasyrityksellemme. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Josefiina Kuusiniemi

p. 040 626 2876 (myös WhatsApp)

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus