Hoitajan keikkatöitä sote-alan opiskelijoille!

Osa-aikainen

Haku päättyy 29.2.2024

Hei sinä, sosiaali- ja terveysalan opiskelija tai jo alalle valmistunut! Haemme nyt innokkaita osa-aikaisesta ja keikkaluontoisesta työskentelystä kiinnostuneita henkilöitä hoito-, sosiaali- ja terveysalan monipuolisiin keikkatöihin ympäri Suomen!

Työtehtävät ovat pääasiassa sairaanhoitajan, lähihoitajan, ohjaajan tai hoiva-avustajan vastuutason tehtäviä erilaisissa työyksiköissä kuten hoivakodeissa, kotihoidossa ja palvelutaloissa. 

Tule mukaan osaksi ammattitaitoista ja lämminhenkistä tiimiämme! MediPowerilla arvostamme työntekijöidemme panosta ja tuemme sinua koko työsuhteesi ajan. Lähetä helppo ja nopea pikahakemus sivujemme kautta jo tänään, ja aloita uusi seikkailu meidän kanssamme!

Työnkuvaus:

Meillä keikkatyökohteet ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille sekä liikunta- ja kehitysvammaisille suunnattuja hoiva-/palvelukoteja. Lisäksi esimerkiksi päihde- ja mielenterveyskuntoutujien ja lasten parissa tehtävää työtä on jonkin verran tarjolla. Osa työstä voi tapahtua liikkuvana työnä kotihoidon tehtävissä. Työtarjontaa ja keikkakohteita on ympäri Suomen.

Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat työskentelykohteet helppokäyttöisen WorkPower-sovelluksemme kautta. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja koko viikon akselilla arkisin ja viikonloppuisin (toisinaan myös öitä) ja työnkuvaan kuuluvat useimmiten yleiset hoitajan työt kuten perushoidolliset tehtävät kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Hakijalta edellytämme:

Haemme joukkoomme innokkaita ja sitoutuneita hoitajia! Sinun tulisi olla joko valmistunut lähihoitaja tai sairaanhoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija. 

Jos olet opiskelija, sinulla tulisi olla tämän verran opinto-/osaamispisteitä MediPowerin keikkalistoille liittymistä varten:

  • Sairaanhoitaja-opiskelijalta tulisi löytyä suoritettuna 60 op.
  • Lähihoitaja-opiskelijalta vaaditaan pääsääntöisesti 120 osp, mutta pääkaupunkiseudulla meiltä löytyy myös työkohteita, joihin riittää, että olet suorittanut hyvinvoinnin ja toimintakyvyn opintokokonaisuuden.

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo WorkPower-mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Peruspalkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta.
  • Lisäksi palkkaan tulee päälle 9% lomakorvaus ja TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät.
  • MediPowerilla on aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia/hälytysrahoja!
  • Osaan työkohteista on tarjolla pysyvästi korkeampia palkkauksia, esimerkiksi 17–19 e/h.
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän!
  • Ensimmäisen keikkavuoron bonus kaikille uusille keikkalaisille!

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Jos tämä työtehtävä herätti mielenkiintosi, älä epäröi – jätä helppo ja nopea pikahakemus sivujemme kautta jo tänään! 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja toivomme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan mukavaan porukkaamme! MediPowerin ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluvat Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Ellen, Saara, Laura, Mari, Sanni ja Jenna odottaa innolla pääsevänsä työskentelemään kanssasi!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus