Hoitaja turvapuhelinpalveluun, Vaasa

Kokoaikainen

Vaasa

Haku päättyy 2.4.2023

Lähihoitaja tai sairaanhoitaja! Etsitkö toimistotyötä, jossa pääset hyödyntämään hoitoalan osaamistasi? Löytyykö sinulta hyvät valmiudet reagoida muuttuviin tilanteisiin ja tahdot omalta osaltasi edesauttaa potilaskunnan turvallista itsenäistä asumista?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa turvapuhelinpalveluun 3-vuorotyöhön vastaamaan turvapuhelinpalvelun piirissä olevien henkilöiden tehokkaasta hoitoon pääsystä ja hälytysilmoitusten käsittelystä ohjeistuksen mukaisesti.

Työ on kolmivuorotyötä ja täysi työaika on 120h/3vkoa. Haemme turvapuhelinpäivystäjiä erilaisiin työsuhteisin. Työsuhdemuotoja voi olla tarvittaessa työhön kutsuttava, osa-aikainen tai vakituinen kuukausisopimus. Voit hakemuksessasi kertoa millaisesta sopimuksesta olet kiinnostunut. 

Työnkuvaus: 

Tuleva työpisteesi sijaitsisi Vaasan hälytyskeskuksessa, jossa ympärilläsi ammattimainen vastaavissa tehtävissä toimiva työtiimi. Kyseessä on toimistotyö 3-vuorossa. Työpäiviesi aikana vastaanotat ja käsittelet hälytyspuheluita sekä välität mahdollisen avuntarpeen eteenpäin kenttätyötä tekevälle taholle. Hälytys vastaanotetaan, selvitetään asiakkaan avun tarve (Huom. Ei hoidon tarpeen arviointia vaan avun tarpeen arviointi!) ja tarvittaessa välitetään hälytys edelleen taholle, joka tekee asiakaskäynnin. Vaihtelua työpäiviisi syntyy myös hallinnollisten tehtäviä kuten seurannan ja raportoinnin kautta. Palkkaus tehtävästä asettuu kokemuksesi mukaan välille: 2278e – 2572e/kk. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikesuojattu lähihoitaja tai laillistettu sairaanhoitaja, jolla on hyvä suomen kielen taito ja lisäksi vähintään sellainen ruotsin kielen taito, että pystyt kommunikoimaan jonkin verran myös ruotsin kielellä. Turvapuhelinasiakkaista iso osa puhuu ruotsia tai suomenruotsia, jonka vuoksi ruotsiksi tulee pystyä kommunikoimaan tyydyttävällä tasolla. Työtehtävissä sinua ohjaa pitkälti ennalta määritellyt toimintaohjeet, mutta työtehtäväsi vaativat sinulta aktiivista vuorovaikutteista asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Työsi saattaa vaatia nopeaa reagointia, joten sinulla tulee pysyä langat käsissä hektisissäkin tilanteissa. Työssä tarvitaan stressinsietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:

Hälytyskeskuksella sinua vastassa on lämminhenkinen ja yhteen hiileen puhaltava työtiimi, jonka kanssa jakaa työarki. Työtehtäväsi ovat vaihtelevat ja tuleva työnantajasi on valmis rakentamaan urapolkuasi sekä tarjoaa sinulle jatkokouluttautumismahdollisuudet, joiden avulla edetä urallasi. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille. MediPower hoitaa rekrytointiprosessin alun kanssasi sutjakkaasti ja mielekkäästi! Haastattelut järjestämme etänä.

Kaikille kevään 2023 aikana aloittaville työntekijöille maksetaan 200e rekrytointibonus, kun he aloittavat työssä! Summa maksetaan aloittaneelle työntekijälle palkkatulona aloitusviikon perjantaina. (Ehto: Työssä aloitus täytyy olla lyöty lukkoon aikavälillä 23.2.-31.3.2023).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus