Hoitaja turvapuhelinkeskukseen, Vaasa

Kokoaikainen

Vaasa

Haku päättyy 17.12.2023

Oletko lähihoitaja tai sairaanhoitaja, joka etsii toimistotyötä, jossa voit hyödyntää hoitoalan osaamistasi? Haluatko olla mukana edistämässä potilaiden turvallista itsenäistä asumista ja olet valmis reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin?

Etsimme nyt lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa asiakasyrityksellemme turvapuhelinpalveluun 3-vuorotyöhön. Tehtäviisi kuuluu vastata turvapuhelinpalvelun piirissä olevien henkilöiden tehokkaasta hoitoon pääsystä ja käsitellä hälytysilmoituksia ohjeistuksen mukaisesti.

Työ on kolmivuorotyötä, ja täysi työaika on 115 tuntia/3 viikkoa. Tarjolla on erilaisia työsuhdemuotoja, kuten osa-aikainen tai vakituinen kuukausisopimus. Voit kertoa hakemuksessasi, millaisesta sopimuksesta olet kiinnostunut. Myös määräaikainen työsuhde on mahdollista sopia. 

Työnkuvaus: 

Haluaisitko päästä osaksi ammattimaista tiimiä Vaasan hälytyskeskuksessa? Meillä tarjolla oleva 3-vuoro toimistotyö tarjoaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa ja käsitellä hälytyspuheluita sekä välittää avuntarpeen eteenpäin kenttätyötä tekevälle taholle.

Työpäiviesi aikana pääset toimimaan vastuullisessa roolissa, jossa sinulla on keskeinen tehtävä asiakkaiden avun tarpeen arvioinnissa ja hälytysten tehokkaassa välittämisessä eteenpäin. Huomioithan, että kyseessä ei ole hoidon tarpeen arviointi, vaan avun tarpeen arviointi. Lisäksi työpäiviisi kuuluu mielenkiintoisia hallinnollisia tehtäviä, kuten seuranta ja raportointi.Työskentely ympäröivän ammattimaisen tiimin kanssa ja monipuoliset tehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja antavat mahdollisuuden kasvaa työssäsi.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikesuojattu lähihoitaja tai laillistettu sairaanhoitaja, jolla on hyvä suomen kielen taito ja lisäksi vähintään sellainen ruotsin kielen taito, että pystyt kommunikoimaan jonkin verran myös ruotsin kielellä. Turvapuhelinasiakkaista iso osa puhuu ruotsia tai suomenruotsia, jonka vuoksi ruotsiksi tulee pystyä kommunikoimaan tyydyttävällä tasolla. 

Työtehtävissä sinua ohjaa pitkälti ennalta määritellyt toimintaohjeet, mutta työtehtäväsi vaativat sinulta aktiivista vuorovaikutteista asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Työsi saattaa vaatia nopeaa reagointia, joten sinulla tulee pysyä langat käsissä hektisissäkin tilanteissa. Työssä tarvitaan stressinsietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:

Tervetuloa hälytyskeskukseen, missä sinua odottaa lämminhenkinen ja tiivis työtiimi, joka yhdessä muodostaa vahvan yhteishengen. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden rakentaa urapolkuasi eteenpäin. Työkohde haluaa tukea sinua kehittymään ammatillisesti ja tarjoamme jatkokouluttautumismahdollisuuksia, jotka auttavat sinua etenemään urallasi. Alusta alkaen saat perusteellisen perehdytyksen työympäristöön ja työyhteisöön, jotta voit tuntea olon mukavaksi ja varmaksi työskennellessäsi. Työn aloitus on sujuvaa ja miellyttävää, ja voit luottaa siihen, että työtiimi tukee sinua koko matkan ajan.

Haluamme, että työnteko kanssamme on sinulle joustavaa ja miellyttävää. Tämä on rekrytointitoimeksianto, joka mahdollistaa sinulle suoran työllistymisen asiakasorganisaatiomme kirjoille. Rekrytointiprosessimme on suunniteltu toimivaksi ja tehokkaaksi, ja me MediPowerilla järjestämme haastattelut etäyhteydellä, jotta voit osallistua vaivattomasti. Liity energiseen ja kannustavaan työyhteisöön hälytyskeskuksessa, ja anna heille mahdollisuus auttaa sinua menestymään työssäsi sekä edistymään urallasi!

Palkkaus tehtävästä on yksityisen sosiaalipalvelualan tes mukainen. Lähihoitajille palkkaluokka on G21 ja sairaanhoitajille G22D.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 62067817

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus