Hammaslääkärin keikkatyö

Osa-aikainen

Haku päättyy 26.5.2024

Oletko ammattitaitoinen ja urallesi uusia tuulia kaipaava hammaslääkäri? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tekemään työtehtäviä hammashoidon parissa kesä- ja elokuun 2024 ajan omien aikataulutoiveidesi mukaan!

Etsimme nyt hammaslääkäriä keikkatyöhön terveysaseman hammashoitolaan Vantaalle. Työkohde sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Työnkuvaus:

Tällä terveysasemalla halutaan tarjota asiakkaille parasta mahdollista hoitoa ja hyviä kokemuksia päivästä toiseen.

Työvuoroja on joustavasti tarjolla kesä- ja elokuun ajan, elokuussa vuorot painottuvat kuukauden ensimmäisiin viikkoihin ja työ tapahtuu kiirevastaanotolla. Työajat ovat vaihtelevasti maanantaista perjantaihin klo 7-17 välisenä aikana. Potilaina aikuisia ja lapsia.

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään MediPowerin kautta asiakasyrityksellämme MediPowerin ammattitaitoisen HR-tiimin 24/7 tuella! Pääset osaksi ammattitaitoista ja ystävällistä työyhteisöä, jossa jokainen työpäivä on ilontäyteinen. Palkkaus tehtävässä 50-55 €/h.

Toivomme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut ja Valviran laillistuksella varustettu hammaslääkäri. Aikaisempaa työkokemusta hammaslääkärin tehtävistä arvostetaan, mutta reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Toivomme aiempaa kokemusta Apotti-potilastietojärjestelmän käytöstä.

Työ pitää sisällään paljon kommunikointia ja potilaiden kanssa työskentelyä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 102739965

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus