Hammashoitajan keikkatöitä

Osa-aikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme asiakaskohteillemme hammashoitajia keikkatyöhön ja mahdollisesti myös pidempiin sijaisuuksiin pääkaupunkiseudulle sekä Uudenmaan alueelle. Työvuoroja on tarjolla niin aamussa kuin myös illassa!

Nyt meillä on käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan bonuksen! 

Työnkuvaus:

Työkohteet ovat yksityisiä hammaslääkäriklinikoita. Hammashoitajan työ pitää sisällään pääasiassa yleishammaslääkäreiden avustamista, sekä mahdollisesti välinehuoltoa ja vastaanoton yleisiä työtehtäviä. 

Toivomme:

Toivomme sinulta hammashoitajan tai suuhygienistin pätevyyttä. Arvostamme reipasta otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle joustavan tavan työskennellä oman käytettävyytesi mukaan. Saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin klinikoihin keikkailun kautta. Tarjoamme sinulle myös huolehtivan ja helposti tavoitettavissa olevan työnantajan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Voit hakemuksessasi kertoa tarkemmin, mikäli etsit pidempiä sijaisuuksia tai keikkaa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus