Hammashoitajan keikkatöitä, Eura

Osa-aikainen

Eura

Haku päättyy 11.6.2023

Haemme nyt useille asiakaskohteillemme hammashoitajia keikkatyöhön Euran sekä Satakunnan alueelle. Vuorot varataan helposti mobiilisovelluksemme kautta. Vuoroja on tarjolla osa-aikaisesti, pääasiassa arkipäiville.

Nyt meillä on käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan bonuksen! 

Työnkuvaus:

Työkohteet ovat pääosin yksityisiä hammaslääkäriklinikoita. Hammashoitajan työ pitää sisällään yleishammaslääkäreiden avustamista, sekä mahdollisesti välinehuoltoa ja vastaanoton yleisiä työtehtäviä. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkiaamuihin klo: 7-15 välille. 

Odotamme:

Sinulla tulisi olla hammashoitajan pätevyys. Arvostamme reipasta otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle joustavan tavan työskennellä oman käytettävyytesi mukaan. Vuorot varataan helposti sovelluksesta. Saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin klinikoihin keikkailun kautta.Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on 23 e/h + 9 % lomakorvaus ja TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Voit hakemuksessasi kertoa tarkemmin osaamisestasi. 

Lisätietoja:

HR-trainee, Jenniina Ahola

jenniina.ahola@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus