Fysioterapeutti perheyritykseen Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 23.1.2022

Hei fysioterapeutti, oletko vailla mielenkiintoista työtä, jossa pääset toimimaan osana moniammatillista tiimiä? Haemme nyt kokoaikaista tai osa-aikaista fysioterapeuttia asiakaskohteeseemme Tampereelle. 

Työnkuvaus:

Kohde on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa terveyden ja hyvinvoinnin palveluita Pirkanmaalla. Yrityksellä on 16 henkinen, moniammatillinen työyhteisö sekä kaksi vastaanottoa hyvillä sijainneilla Tampereella. Yritys tarjoaa muun muassa fysioterapiaa, osteopatiaa, etäohjausta, faskia lihaskalvohierontaa, akupunktiota sekä vyöhyketerapiaa. Kohteen aukioloajat ovat 8-22 välillä, joten vuorot sijoittuvat päiviin ja iltoihin.

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää fysioterapeutin tutkintoa ja aiempaa kokemusta fysioterapeutin työstä. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, suomen kielen osaamista, iloista ja myynnillistä otetta työhön sekä halua työskennellä myös raskaana olevien kanssa. Toivomme sinulta myöskin ammatillista osaamista ja pelisilmää palveluun. 

Tarjoamme:

Työllistyt kohteeseen tapauskohtaisesti joko alkuun MediPowerin kautta, tai suoraan asiakasyksikkömme kirjoille. Meillä MediPowerilla vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat helposti kiinni mieltäsi askarruttavissa asioissa. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi jo tänään! Voit kertoa itsestäsi esim. WhatsAppilla 040 558 6793, sähköpostitse saara.hahl@medipower.fi tai jättää hakemuksen sivujemme kautta. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (Myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus