Fysioterapeutti Kemiönsaareen

Kokoaikainen

Kemiönsaari

Haku päättyy 21.8.2022

Fysioterapeutti hoi! Haemme nyt idylliseen Kemiönsaareen fysioterapeuttia vakituiseen työhön. 

Työnkuvaus:

Työkohde sijaitsee terveyskeskuksen avovastaanoton tiloissa. Työnkuva on laaja ja monipuolinen, joten päivät ovat vaihtelevia. Työssäsi teet aktiivisesti yhteistyötä lääkäreiden ja toisten fysioterapeuttien kanssa koko organisaatiossa. Asiakkaat saapuvat vastaanotollesi sekä sisäisillä että ulkoisilla lähetteillä. Työsuhde alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan myöhemmin. Kyseessä on ma-pe välillä tapahtuva päivätyö.

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää fysioterapeutin tutkintoa. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työtä kohtaan. Sinulla tulisi olla hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä, sekä vähintään tyydyttävät taidot toisessa. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan/sairastetun taudin antamaa suojaa.

Tarjoamme:

Tästä voit napata itsellesi mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille. Saat käyttöösi mm. E-passin sekä Eazybreak lounasedun. Kemiönsaari on kaksikielinen kunta ja sinun onkin mahdollisuus kehittää kielitaitoasi. Asiakkaamme suhtautuu myönteisesti työntekijöiden omaan kehitykseen ja kannustaa siihen. Työpaikan lähellä on hyvät ja ilmaiset pysäköintimahdollisuudet. Etuna on myös edulliset asumiskustannukset ja voit saada myös apua asunnon löytämisessä. Kemiönsaaren kunta on pieni ja joustava, ja siellä yhteistyö sekä keskustelu sujuukin helposti muiden yksiköiden kanssa. Peruspalkkaus tehtävässä on 2598,78 €/kk.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus