Fysioterapeutin lyhyt sijaisuus, Kankaanpää

Kokoaikainen

Kankaanpää

Haku päättyy 2.4.2023

Fysioterapeutti! Haluatko päästä työskentelmään kuntoutuksen osaamiskeskukseen osaavien ammattilaisten kanssa? Haemme nyt asiakkaalleemme fysioterapeuttia yhden viikon kokoaikaiseen sijaisuuteen ajalle 11.4.-15.4.2023 (ti-la) Kankaanpäähän. 

Kohteen ja työn kuvaus: 

Asiakaskohteessamme toteutetaan yksilöllistä kuntoutusta ja sairausryhmäkohtaisia kursseja eri ikäryhmille. Kyseessä on Suomen monipuolisin kuntoutuksen osaamiskeskus ja lisäksi tarjolla on tasokkaita hotelli- ja ravintola- sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluja.

Työ on harkinnanvaraisen moniammatillisen kuntoutuksen parissa sisältäen ryhmä- ja yksilökäyntejä. Asiakaskunta koostuu TULES-asiakkaista sekä neurologisen kuntoutuksen asiakkaista.

Tarjolla on 1 viikon sijaisuus ajalla ti-la 11.4.-15.4.2023 (viikko 15) kuntoutuskeskuksessa Kankaanpäässä. Työ tapahtuu arkipäivisin klo 8-17 välillä. Tarkat vuorojen ajat tarkentuvat myöhemmin. Ennen varsinaista sijaisuutta olisi hyvä tehdä yhden päivän perehdytysvuoro kohteessa. 

Toivomme: 

Tämä tehtävä edellyttää fysioterapeutin tutkintoa. Vastaavasti voit olla myös alan opiskelija, jolta löytyy vähintään 140 opintopistettä. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta asennetta työtä kohtaan. Arvostamme kuntoutusalan kokemusta, mutta tämä ei ole välttämätöntä. 

Tarjoamme: 

Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja sinulla onkin tukenasi innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Palkkaus tehtävässä on valmistuneelle fysioterapeutille 20e/h (+ 9% lomakorvaus ja vuorolisät päälle). Opiskelijalle palkkaus määrittyy kokemuksen mukaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Saara, Sanni, Laura, Mari, Aki, Aleksandra, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus