Audionomi

Kokoaikainen

Haku päättyy 21.7.2024

Oletko jo valmistunut audionomi tai alan opiskelija? 

Etsitkö uusia tuulia työrintamalla? Jätä meille hakemus ja olemme sinuun yhteydessä, kun toiveitasi vastaava työmahdollisuus aukeaa tilaajaltamme. Meillä MediPowerilla on yksityisen ja kunnallisen puolen työkohteita, joihin kauttamme on mahdollista työllistyä ja toimimme valtakunnallisesti.

Audionomina vastaat tyypillisesti kuulontutkimuksista, kuulolaitevalinnoista ja kuulon kuntoutukseen liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu yleisimmin kohteissamme asiakkaiden kuulon arviointi, yksilöllisten kuulolaitevalintojen tekeminen sekä kuulon kuntoutuksen suunnittelu ja seuranta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden, puhevammaisten tulkkien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa varmistaaksesi parhaan mahdollisen hoidon asiakkaille.

Jos olet innostunut kuulon kuntoutuksen ammattilainen tai alan opiskelija, joka haluaa olla mukana auttamassa ihmisiä paremman elämänlaadun saavuttamisessa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille mahdollisimman pian.

Voit kertoa hakemuksessasi toiveesi:
– Sijainnin
– Työympäristön
– Asiakaskunnan
– Palkan suhteen

Me palaamme sinulle heti asiaan kun soveltuvia työkohteita tulee kauttamme tarjolle! Voit siis itse rentoutua ja antaa meidän hoitaa työnhaun käytännössä puolestasi! 

Avointa hakua hoitaa ja koordinoi:
HR-konsultti Miia Kulmala  
p. 044 740 0024 
miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 101707499

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus