Etusivu > MediPower > Meidän tarinamme

Meidän tarinamme

2003
WorkPower –konsernin juuret perustettiin Tampereella ja aloitimme toimintamme rakennustyöntekijöiden vuokrauksella. Perusajatuksena oli palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme niin hyvin, että huomennakin on työtä. Ihmiset tekevät tuloksen.

2004-2008
Ajatus kantoi hedelmää ja vauhti kiihtyi. Rakennusalan rinnalle tuli teollisuuden toimiala sekä myöhemmin terveydenhuolto ala. Avasimme toimistot Helsinkiin, Poriin, Jyväskylään, Turkuun, Ouluun, Lappeenrantaan, Seinäjoelle sekä Kuopioon. Laajensimme toimintaamme myös ulkomaille. Vuonna 2004 perustimme Tallinnan toimiston, ja vuonna 2006 oli Puolan toimiston vuoro. Alkuvuodesta 2008 lanseerattiin MediPower –toiminimi. Ensimmäiset kielikoulutuksemme puolalaisille ja virolaisille sairaanhoitajille näkivät päivänvalon 2008 Lappeenrannassa. Vuoden 2008 loppuun mennessä kauttamme oli työskennellyt useita tuhansia suomalaisia, virolaisia ja puolalaisia eri alojen ammattilaisia.

2009
Taloustaantuma koetteli meitä rajuudellaan rakennuksen ja teollisuuden aloilla, mutta terveydenhuollossa pula ammattilaisista jatkoi kasvuaan. Aloitimme kielikoulutukset Virossa, Tallinnassa ja Tartossa, jotta pystyimme vastaamaan kasvukeskuksien ulkopuolella olevaan henkilöstötarpeeseen.

2010-2013
Lumisen talven 2010 myötä alkoi uusi nousu koko konsernissa. Useat asiakkuudet niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella syvenivät kumppanuussuhteiksi. Kielikoulutuksia järjestettiin nyt myös röntgen-, laboratorio- ja lähihoitajille. Vuonna 2013 oli vuorossa jo 20. koulutus! Kilpailu alalla oli entistä kovempaa. Nojasimme perusarvoihimme ja se tuotti tulosta.

2014-
Työelämän joustavuuden tarpeen lisääntyessä keskitimme henkilöstön ulkoistusratkaisut omaksi yksikökseen. Vuosi 2014 oli kasvun aikaa, asiakkaidemme määrä nousi 32 prosenttia edellisestä vuodesta. WorkPower -konsernia alusta asti luotsannut Teemu Niemenmaa siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi ja uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin talon sisältä Anja Pajala.

Ihmiset ovat avainasemassa, tänään ja tulevaisuudessa.