Etusivu > Asiakkaalle > Henkilöstövuokraus ja rekrytoinnit

Henkilöstövuokraus ja rekrytoinnit

Elinkeinoelämän keskusliiton mukaan 71 prosenttia yrityksistä käytti vuokratyövoimaa ruuhkahuippujen ja sesonkien tasaamiseen ja 57 prosenttia paikkaamaan nopeasti tullutta työvoiman tarvetta (2013).

Tilapäisen vuokratyövoiman ohella lähes 40 prosenttia vuokratyövoimaa käyttäneistä yrityksistä kertoi, että vuokratyö toimii myös rekrytointikanavana.

Mikäli työvoimatarpeen kestoa ei tiedetä tai töiden jatkuvuus on epävarmaa, on hyvä ja helppo vaihtoehto käyttää vuokratyövoimaa. Lisäksi joidenkin ammattiryhmien, kuten sairaanhoitajien ja lääkärien, henkilöstövuokrauksen arvonlisäveroprosentti on nolla. Toisaalta jos tiedetään, että työntekijä halutaan heti yrityksen palvelukseen, voidaan käyttää suorarekrytointia. Näiden kahden vaihtoehdon lisäksi käytetään yhä useammin yhdistelmänä työvoiman vuokrausta, joka päättyy työntekijän rekrytoitumiseen yritykseen.

Usein tarvitaan ammattilaisia, joilla on juuri tietynlaista osaamista. MediPowerilla on valmiit yhteydet tuhansiin ammattilaisiin, joiden joukosta saattaa löytyä juuri teille sopiva tekijä.

Monesti tulee tilanteita jolloin paikkakunnan vapaana olevien työntekijöiden ammattitaito tai pätevyys ei riitä tarvittaviin tehtäviin. Tällöin etsintöjä laajennetaan isommalle alueelle ja etsimme muuttohalukkaita ehdokkaita koko Suomen alueelta. Mikäli Suomesta ei löydy sopivaa työvoimaa, laajennamme hakua myös ulkomaille.

Rekrytoimme työvoimaa Euroopasta. Suurin osa ulkomailta rekrytoituneista on tullut kielikurssiemme kautta Virosta. MediPowerin kautta Suomeen on tullut jo satoja ammattilaisia. Palveluumme kuuluu ulkomaalaisten työntekijöiden rekisteröinnit, vuokra-asunnot kalusteineen, perehdyttäminen suomalaisiin työelämäkäytäntöihin sekä kotouttaminen paikkakunnalle. Työsuhteissa noudatamme Suomen työehtosopimuksia sekä työlainsäädäntöä. Työntekijämme asuvat Suomessa vakituisesti ja maksavat veronsa Suomeen.

Mietitkö vielä, mikä ratkaisu sopisi yrityksellenne parhaiten?
Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeenne yhdessä!